Έτοιμο το Νοέμβριο του 2023 το παλιό ΓΣΠ

Στη βάση χρονοδιαγραμμάτων προχωρούν οι εργασίες ανάπλασης

Σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα εξελίσσονται οι εργασίες για την ανάπλαση του παλιού ΓΣΠ στο κέντρο της Λευκωσίας. Όπως ανέφερε στο Σίγμα και στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι η υπεύθυνη του έργου Αθηνά Παπαδοπούλου, οι εργασίες προχωρούν κανονικά και εφόσον δεν υπάρξει οποιοδήποτε απρόοπτο θα ολοκληρωθούν γύρω στο Νοέμβριο του 2023.

Η κ. Παπαδοπούλου ερωτηθείσα σχετικά εξέφρασε την αισιοδοξία της για την έγκαιρη αποπεράτωση του έργου το οποίο θα δοθεί στο κοινό στο τέλος της επόμενης χρονιάς και χωρίς να υπάρξει μεγάλη ταλαιπωρία στο μεσοδιάστημα.

Σύμφωνα με την κ. Παπαδοπούλου,  το έργο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων χώρους αναψυχής όπως καφετέριες και εστιατόρια, αμφιθέατρο με αρκετό πράσινο και πλατεία στο κέντρο της οποίας θα τοποθετηθεί το ιστορικό ρολόι που βρισκόταν στο παλιό ΓΣΠ. Όπως σημείωσε μεγάλος μέρος του έργου θα είναι φυτεμένο, δημιουργώντας έτσι ένα πνεύμονα πρασίνου στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Στο μεταξύ, από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή και για το λόγο αυτό οι οδηγοί καλούνται να είναι προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες που θα δίνονται. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ