Κολοκασίδης: Προκαλώ τους υποψηφίους να αποκαλύψουν τους αθέατους χρηματοδότες τους

Να τα αποκαλύψουν τώρα για να ξέρει ο πολίτης από πού έχουν πάρει χρήματα, ποιοι είναι οι χρηματοδότες τους και τι εξαρτήσεις πιθανόν έχουν δημιουργηθεί, αναφέρει ο Γιώργος Κολοκασίδης.

Ο υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση με την οποία ζητά από τους υπόλοιπους υποψήφιους να αποκαλύψουν τους χρηματοδότες της προεκλογικής τους εκστρατείας, σημειώνοντας ότι "είναι σημαντικό οι πολίτες να ξέρουν ποιους αθέατους χρηματοδότες ψηφίζουν".

Σημειώνουμε ότι ο Γιώργος Κολοκασίδης έδωσε χθες στη δημοσιότητα την πλήρη οικονομική κατάσταση της προεκλογικής του εκστρατείας.

Όπως αναφέρει, "δημοσιοποίησα όλα τα έσοδα και τα έξοδα που έκανα από την αρχή αυτής της προεκλογικής προσπάθειας, από τον Δεκέμβριο του 2021 και όχι μόνο τους τελευταίους έξι μήνες. Αυτό σημαίνει διαφάνεια!".

"Προκαλώ τα επιτελεία των κυρίων Νεοφύτου, Μαυρογιάννη και Χριστοδουλίδη να αποκαλύψουν τους αθέατους χρηματοδότες τους. Από πού πήραν χρήματα και πού τα έχουν ξοδέψει σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία; Όχι μόνο τους τελευταίους έξι μήνες, αλλά από την αρχή της προεκλογικής τους εκστρατείας."

"Να τα αποκαλύψουν τώρα για να ξέρει ο πολίτης από πού έχουν πάρει χρήματα, ποιοι είναι οι χρηματοδότες τους και τι εξαρτήσεις πιθανόν έχουν δημιουργηθεί."

Ο Γιώργος Κολοκασίδης ρωτά καταληκτικά "Τελικά, αυτοί οι υποψήφιοι ποιους εκπροσωπούν: Τους αθέατους χρηματοδότες, τα κόμματα που τους στηρίζουν ή τους πολίτες;"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ