Μαυρογιάννης: Όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι θα είμαστε νικητές

Πολύ αισιόδοξος για το αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας

Πολύ αισιόδοξος για το τελικό αποτέλεσμα δήλωσε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Μαυρογιάννης εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο όπου και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα. Όπως είπε όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι θα είμαστε νικητές.

Ο κ. Μαυρογιάννης απηύθυνε ένα μεγάλο μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης επισημαίνοντας ότι δεν είναι η ώρα για διαχωρισμούς. Παράλληλα κάλεσε όλους τους πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα τονίζοντας ότι η δημοκρατία απαιτεί συμμετοχή.

Ο κ. Μαυρογιάννης κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος απάντησε στην Καίτη Κληρίδου. Ερωτηθείας λοιπόν αν αυτό αποτελεί πολιτικό πολιτισμό απάντησε μονολεκτικά αλλά ταυτόχρονα έντονα όχι
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ψήφισε το 35,4% μέχρι τις 12 το μεσημέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ