Σε αναμονή ανακοινώσεων πριν την κριτική καλεί ο ΠτΔ για διορισμό Αριστοτέλους

«Υπάρχουν και άλλα θέματα στο Γραφείο του Επιτρόπου Προεδρίας, για παράδειγμα το θέμα των αποδήμων, όπου κάποιος άλλος θα διοριστεί»

Είναι καλά να αναμένουν να δουν ανακοινώσεις πριν κάνουν κριτική, απάντησε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ερώτηση για τον διορισμό της Άννας Αριστοτέλους στο Γραφείο Επιτρόπου Προεδρίας και τις επικρίσεις από πλευράς ΑΚΕΛ.

Σε δηλώσεις προσερχόμενος στα εγκαίνια του πλανητάριου στην Ταμασό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι η κ. Αριστοτέλους έχει μετατεθεί ως δημόσιος λειτουργός στο Γραφείο του Επιτρόπου Προεδρίας για να ασχολείται με θέματα εγκλωβισμένων και αγνοουμένων.

"Υπάρχουν και άλλα θέματα στο Γραφείο του Επιτρόπου Προεδρίας, για παράδειγμα το θέμα των αποδήμων, όπου κάποιος άλλος θα διοριστεί", ανέφερε ο Πρόεδρος, σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας.

Συνέχισε λέγοντας ότι "θυμάμαι τις δηλώσεις του τέως ΓΓ του ΑΚΕΛ όταν επισκέφθηκε τις Φυλακές όταν η κ. Αριστοτέλους ήταν εκεί, με πόσο κολακευτικά λόγια μίλησε για την κ. Αριστοτέλους".

"Από κει και πέρα αντιλαμβάνεστε ότι κάποιοι αρέσκονται να κάνουν κριτική για το οποιοδήποτε θέμα. Είμαστε εδώ για να μας κρίνει όλους η κοινωνία καθημερινά", κατέληξε.

Διαβάστε επίσης: ΠτΔ για κόκκινους φακέλους: Μέτρα για να μην έχουμε ξανά τέτοια φαινόμενα

ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ