Επίτιμος Πρόεδρος του ΕΒΕ Λευκωσίας o Κώστας Γεωργαλλής

Η ανακήρυξη του κ. Γεωργαλλή έγινε στο πλαίσιο της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΕΒΕΛ.

Επίτιμος Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λευκωσίας (ΕΒΕΛ), ανακηρύχθηκε ο τέως Πρόεδρος του Κώστας Γεωργαλλής, έπειτα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου. 

Η ανακήρυξη του κ. Γεωργαλλή έγινε στο πλαίσιο της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΕΒΕΛ.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ο Κώστας Γεωργαλλής εξελέγη για πρώτη φορά μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στις 17 Ιουνίου 1993 και υπηρέτησε στη θέση αυτή μέχρι το 1999, οπότε εξελέγη Αντιπρόεδρος. Στη θέση του Αντιπροέδρου παρέμεινε μέχρι το 2005, ενώ τον Ιούνιο του 2011 εξελέγη Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι το 2014.

Ο κ. Γεωργαλλής, συμμετείχε ενεργά για 17 χρόνια ως ο πρώτος εκπρόσωπος του ΚΕΒΕ στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Συστήματος Υγείας για τη διαβούλευση αναφορικά με τα κυβερνητικά νομοσχέδια και τους σχετικούς κανονισμούς που οδήγησαν στην εισαγωγή του ΓεΣΥ.

Προστίθεται ότι ο κ. Γεωργαλλής είχε ιδιαίτερη εμπλοκή και συνεισφορά στην αδελφοποίηση του Επιμελητηρίου Λευκωσίας με το Επιμελητήριο της Σαουδικής Αραβίας.

«Σε συνεννόηση μεταξύ τους τα δυο Επιμελητήρια με τις επαφές και προτροπές τους στις αντίστοιχες κυβερνήσεις τους, κατάφεραν την αναγνώριση της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Σαουδική Αραβία η οποία εκκρεμούσε από το 1963» επισημαίνεται. 

Διαβάστε επίσης: Διευρύνονται οι απώλειες στις τιμές του πετρελαίου λόγω OPEC

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ