Συναντήσεις ηγεσιών κλάδων ασφαλείας της ΠΑΣΥΔΥ με Υπ. Δικαιοσύνης

Έλαβαν μέρος οι ηγεσίες του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου (ΣΑΚ), του Κλάδου Υπαλλήλων Τμήματος Φυλακών και του Συνδέσμου Πυροσβεστών Κύπρου (ΣΥΠΥΚ)

Διαδοχικές εθιμοτυπικές συναντήσεις, πραγματοποίησαν χθες Πέμπτη οι ηγεσίες του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου (ΣΑΚ), του Κλάδου Υπαλλήλων Τμήματος Φυλακών και του Συνδέσμου Πυροσβεστών Κύπρου (ΣΥΠΥΚ) με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Μάριο Χαρτσιώτη.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΣΥΔΥ, κατά τις συναντήσεις παρευρέθηκαν επίσης ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου, ο Αρχηγός της Αστυνομίας, ο Αρχιπύραρχος και ο Διευθυντής του Τμήματος Φυλακών.

Από πλευράς ΠΑΣΥΔΥ παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας και ο Οργανωτικός Διευθυντής.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν μέσα σε πολύ εποικοδομητικό κλίμα και σε πνεύμα συναντίληψης και αμοιβαίας κατανόησης, δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν ανάμεσα σε άλλα και ζωτικά θέματα που αφορούν τα μέλη μας στους τρεις κλάδους.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης επέδειξε ειλικρινές ενδιαφέρον και άκουσε με προσοχή τα προβλήματα των μελών της ΠΑΣΥΔΥ τονίζοντας ότι τα ζητήματα αυτά απασχολούν έντονα το Υπουργείο και αφού τύχουν περαιτέρω διαβούλευσης μαζί μας θα ιεραρχηθούν και θα δρομολογηθούν προς επίλυση, ανάλογα και με τις δημοσιονομικές δυνατότητες του κράτους.

Ο ΓΓ της ΠΑΣΥΔΥ ευχαρίστησε τον Υπουργό Δικαιοσύνης για την προθυμία που επέδειξε να συναντηθεί με τις ηγεσίες των Κλάδων της ΠΑΣΥΔΥ και τον διαβεβαίωσε ότι από πλευράς ΠΑΣΥΔΥ θα επιδειχθεί η δέουσα υπευθυνότητα και σοβαρότητα έτσι ώστε σε πνεύμα αγαστής συνεργασίας τα προβλήματα των συναδέλφων να τύχουν της καλύτερης δυνατής αντίκρυσης και προώθησης.

ΚΥΠΕ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάει Αίγυπτο ο Υπ. Ενέργειας με Φυσικό Αέριο στις «αποσκευές»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ