Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ ΤΕΠΑΚ - Δημοσιονομικού Συμβουλίου

Το Πρωτόκολλο προβλέπει την προώθηση μιας πολυεπίπεδης συνεργασίας στους τομείς της επιστήμης και της εκπαίδευσης

Πρωτόκολλο Συνεργασίας, με σκοπό την ανάπτυξη των μεταξύ τους σχέσεων προς αμοιβαίο όφελος και προς όφελος της κοινωνίας, έχουν υπογράψει το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) και το Δημοσιονομικό Συμβούλιο.

Η υπογραφή του Πρωτοκόλλου έγινε σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2024, στην αίθουσα της Συγκλήτου, στο κτήριο της Πρυτανείας του ΤΕΠΑΚ.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του ΤΕΠΑΚ, το Πρωτόκολλο προβλέπει την προώθηση μιας πολυεπίπεδης συνεργασίας στους τομείς της επιστήμης και της εκπαίδευσης, ενώ περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την τοποθέτηση φοιτητών/ριών του ΤΕΠΑΚ στο Δημοσιονομικό Συμβούλιο για πρακτική άσκηση, τη διοργάνωση κοινών επιστημονικών, επιμορφωτικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, την παροχή και τη διενέργεια συμβουλευτικών και επιστημονικών υπηρεσιών και μελετών, την κοινή συμμετοχή σε ερευνητικά και αναπτυξιακά προγράμματα και την ανταλλαγή πληροφοριών και τεχνογνωσίας σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Το Πρωτόκολλο Συνεργασίας, πενταετούς διάρκειας, υπέγραψε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου, Καθηγητής Παναγιώτης Ζαφείρης και εκ μέρους του Δημοσιονομικού Συμβουλίου, ο Μιχάλης Περσιάνης.

ΚΥΠΕ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπεραγορές: Πόσα εξοικονομούμε από τον μηδενικό ΦΠΑ για ψώνια €95

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ