Η CADAL LTD «ανοίγει» την αγορά αλουμινίου στην Κύπρο

Η CADAL LTD κατέθεσε τη Περιβαλλοντική Μελέτη για τη δημιουργία της Πρότυπης Μονάδας Διέλασης και Επιφανειακής Επεξεργασίας Αλουμινίου στη Βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου

Ένα βήμα πιο κοντά στο άνοιγμα της αγοράς του Αλουμινίου έρχεται η Κύπρος. Η CADAL LTD προχώρησε στην κατάθεση της Μελέτης Εκτίμησης Επιπτώσεων στο Περιβάλλον (ΜΕΕΠ) για την Πρότυπη Μονάδα Διέλασης και Επιφανειακής Επεξεργασίας Αλουμινίου στη Βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου, ανοίγοντας τον δρόμο για το σπάσιμο του μονοπωλίου στον εν λόγω τομέα.

Η επιχειρηματική κίνηση της CADAL LTD θα προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και συστήματα αλουμινίου στον Κύπριο καταναλωτή. Επενδύοντας στην Έρευνα και Καινοτομία και με αιχμή του δόρατος τον λεπτομερή σχεδιασμό αλλά και ποιοτικό έλεγχο που εφαρμόζει το επιστημονικό της προσωπικό, θα προσφέρει την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής ενισχύοντας τον ανταγωνισμό.

Επιπλέον, τα τελευταίας γενιάς μηχανήματα παραγωγής μαζί με τα συστήματα ελέγχου και ασφάλειας της μονάδας,  σέβονται  το περιβάλλον, την κοινότητα και τους ανθρώπους της. Επίσης, οι αυξημένες επιδόσεις των συστημάτων που επιμελώς σχεδιάζονται μαζί με την συνταύτιση των παραγωγικών διαδικασιών με ανανεώσιμες πηγές ενέργειες,  επιτρέπουν στην CADAL LTD να στοχεύει σε πελάτες του εξωτερικού τονώνοντας τις εξαγωγές της χώρας.

Η CADAL LTD

Η CADAL LTD, αποτελεί το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα της εταιρείας ΝΤΙΝΟΣ ΠΟΥΠΑΣ ΛΤΔ, η οποία δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό και στην παραγωγή πλαστικών εξαρτημάτων και ελαστικών στεγάνωσης για κατασκευές απο αλουμίνιο από το 1991. Η επένδυσή της στον σχεδιασμό και παραγωγή συστημάτων αλουμινίου αποτελεί φυσική εξέλιξη των δραστηριοτήτων της.

Η CADAL LTD διαθέτει την τεχνική κατάρτιση να οδηγήσει στον εκσυγχρονισμό της αγοράς δημιουργώντας σύγχρονα θερμομονωτικά συστήματα αλλά και προφίλ αλουμινίου που θα δίνουν αναβαθμισμένες επιλογές στον καταναλωτή, με σύγχρονο σχεδιασμό και ισορροπημένη σχέση ποιότητας-τιμής. Όλος ο σχεδιασμός των συστημάτων αλουμινίου γίνεται εσωτερικά από το επιστημονικό προσωπικό της εταιρείας και οι υψηλές επιδόσεις όλων των σειρών πιστοποιούνται από τον κορυφαίο διεθνή ανεξάρτητο οίκο πιστοποίησης μετά από ενδελεχή διαδικασία ελέγχου.

Με την Πρότυπη Μονάδα, θα αναδειχθεί σε πρωταγωνιστή της πράσινης μετάβασης καλύπτοντας πέραν του 70% των ενεργειακών αναγκών της από ανανεώσιμες πηγές. Η μονάδα θα διαθέτει το μεγαλύτερο φωτοβολταϊκό σύστημα οροφής στην Κύπρο, υπερσύγχρονη μονάδα επεξεργασίας απόνερων, σύστημα για διαχείριση των όμβριων υδάτων ενώ θα υιοθετηθεί πρόγραμμα δενδροφύτευσης στην περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ