Το Παγκόσμιο Ρωσικό Ίδρυμα τίμησε τον Ανδρέα Νεοκλέους

Ο νομικός τιμήθηκε από το Παγκόσμιο Ρωσικό Ίδρυμα, με απεσταλμένο της Μόσχας που έφτασε στην Κύπρο ειδικά γι' αυτόν το σκοπό.

Ο νομικός τιμήθηκε για τη εξαιρετική συνεισφορά του στη βελτίωση των σχέσεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας με την Κυπριακή Δημοκρατία, στους τομείς της Οικονομίας, Πολιτισμού και ανθρωπιστικών θεμάτων

Τα πέντε χρόνια από την πρώτη μέρα λειτουργίας του σπιτιού της Ρωσίας στην οδό Ρήγα Φεραίου στη Λεμεσό γιορτάστηκαν την Παρασκευή, 10 Μαΐου, στο πλαίσιο σεμνής τελετής κατά τη διάρκεια της οποίας τιμήθηκε ο γνωστός Νομικός Ανδρέας Νεοκλέους.

Ο Ανδρέας Νεοκλέους είναι ο άνθρωπος ο οποίος έκανε τα πρώτα βήματα στην ανάπτυξη των Κυπρορωσικών σχέσεων, φέρνοντας μέσω των διασυνδέσεων με τα δικηγορικά γραφεία που διατηρούσε στη Ρωσία, δεκάδες Ρωσους επενδυτές, οι οποίοι ζουν και δραστηριοποιούνται πλέον στο νησί μας.

Ο νομικός τιμήθηκε από το Παγκόσμιο Ρωσικό Ίδρυμα, με απεσταλμένο της Μόσχας που έφτασε στην Κύπρο ειδικά γι' αυτόν το σκοπό, για τη εξαιρετική συνεισφορά του στη βελτίωση των σχέσεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας με την Κυπριακή Δημοκρατία, στους τομείς της Οικονομίας, Πολιτισμού και ανθρωπιστικών θεμάτων.

Ο πρόεδρος του σπιτιού της Ρωσίας στην Κύπρο Ρόμαν Βαβίλοφ εξήρε το έργο που επιτελείται μέσω του Ρωσικού σπιτιού, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Κύπριο νομικό για την ευγενή προσφορά του κτηρίου όπου στεγάζεται. «Για τα 5 χρόνια που έχουν περάσει έχουμε καταφέρει να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει τότε. Κάθε χρόνο το Ρωσικό σπίτι επισκέπτονται 2,5 χιλιάδες επισκέπτες, περιλαμβανομένων και Κυπρίων», είπε.

Συγκινημένος, ο τιμώμενος νομικός Αντρέας Νεοκλέους, μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για τους προσωπικούς δεσμούς που διατηρεί με τη ρωσική κοινότητα. «Η αλήθεια είναι μία, ότι αγαπώ τη Ρωσία, αγαπώ τον ρωσικό λαό και αγαπώ τον ρωσικό πολιτισμό από τα μικρά μου χρόνια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ