Με Γιάννη Λούλη και Γιάννη Δημάκη έκλεισε ο 3ος κύκλος του Life Changing Ideas

Η καινοτόμα σειρά ομιλιών "Life Changing Ideas" του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και της Globaltraining, με μεγάλο χορηγό και συμπαραστάτη την Ελληνική Τράπεζα, έκλεισε τον 3ος  κύκλο ομιλών της, με τους επιφανείς και πολύ γνωστούς στη Κύπρο επικοινωνιολόγους Γιάννη Λούλη και Γιάννη Δημάκη.

Μέσα από μία διαδραστική και άκρως θεατρική παρουσίαση-συζήτηση, οι ομιλητές ανέπτυξαν το θέμα της «επικοινωνίας», αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το απλό και λιτό μήνυμα είναι πιο αποτελεσματικό, χωρίς ωστόσο να πρέπει να γίνεται απλοϊκό ή λαϊκό. 

Οι ομιλητές μας ταξίδεψαν στον χρόνο και μας ανέλυσαν τη συμπεριφορά και τους τρόπους επικοινωνίας των millennials και της ηλικιακής ομάδας Ζ και παρουσίασαν την προσαρμογή του πλάνου επικοινωνίας των οργανισμών σε αυτές τις νέες πραγματικότητες. Υπέδειξαν επιπλέον ότι για κάθε οργανισμό είναι απαραίτητο να μελετηθούν οι τάσεις συμπεριφοράς και οι συνθήκες που τον περιβάλλουν μέσω έρευνας- και συγκεκριμένα μέσω focus groups, προτού στηθεί η στρατηγική επικοινωνίας του.

Η ομιλία των Λούλη και Δημάκη ήταν η τελευταία της φετινής σεζόν, η οποία φιλοξένησε μεταξύ Οκτωβρίου-Μαΐου μεγάλα ονόματα από το χώρο του μάνατζμεντ. 

Συγκεκριμένα, η φετινή σειρά ομιλιών LCI παρουσίασε στο επιχειρηματικό κοινό της Κύπρου ομιλητές διεθνούς εμβέλειας, όπως ο γκουρού του branding Πίτερ Οικονομίδης, η Rachel Maguire, από το αμερικανικό Διεθνές Ινστιτούτο του Μέλλοντος, ο καθηγητής του London Business School, Ηλίας Παπαιωάννου, ο διάσημος γιατρός Άνχελ Ντουράντεζ και ο διακεκριμένος καθηγητής Julian Birkinshaw, ο οποίος έχει διακριθεί τρεις φορές στη λίστα Thinkers50.

Τη σειρά ομιλιών “Life Changing Ideas” στηρίζει η ΟΠΑΠ Κύπρου και η Wargaming, με χορηγούς επικοινωνίας το Sigmalive και το Economy Today. Οι ομιλίες είναι ανοικτές προς το ευρύ κοινό κατόπιν αγοράς εισιτηρίων και πραγματοποιούνται στο Cine Studio του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, μεταξύ 18:00 και 20:00. Απευθύνονται σε εκτελεστικούς διευθυντές, επιχειρηματίες, μέλη διοικήσεων, δημοσιογράφους, ακαδημαϊκούς και φοιτητές.

Η καινοτόμα σειρά Lie Changing Ideas επιστρέφει ξανά τον Οκτώβριο 2019, με καινούρια θέματα και πολλά υποσχόμενους ομιλητές. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 77778030 και στην ιστοσελίδα www.ideas.unic.ac.cy
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ