Απλές συμβουλές για να προωθήσετε την επιχείρησή σας μέσω instagram

Το target group του instagram συγκροτεί το δυναμικό και αναπτυσσόμενο κοινό.

Το Instagram στις μέρες μας, πέρα από ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης που προσφέρει διευρυμένη επικοινωνία μεταξύ των χρηστών, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία marketing για τις επιχειρήσεις που θέλουν να είναι συντονισμένες με τις σύγχρονες πρακτικές.

Η επιδόσεις του στον τομέα της προώθησης πωλήσεων, είτε για προϊόντα, είτε για υπηρεσίες, το έχει καταστήσει ως ένα από τα αναπόσπαστα κομμάτια της στρατηγικής των σύγχρονων επιχειρήσεων, με το target group να αποτελείται κυρίως από νέους ανθρώπους, οι οποίοι εν πολλοίς συγκροτούν το δυναμικό πελατολόγιο.

Σύμφωνα με τον ειδικό σε θέματα διαδικτύου Γιώργο Χατζηθεοδοσίου από το seomarketer.gr, μερικοί τρόποι για να κάνει κανείς χρήση των δυνατοτήτων που προσφέρει το Instagram είναι οι εξής:

  • Διαγωνισμοί Instagram
  • Δημιουργία λογαριασμού Instagram for Business
  • Δημιουργία ενός Business username
  • Ολοκλήρωση του προφίλ
  • Επιλογή πλατφόρμας προγραμματισμού για το περιεχόμενο
  • Στρατηγική για συγκεκριμένο brand
  • Δημιουργία συγκεκριμένων hashtags για συγκεκριμένα brands
  • Χρήση δημοφιλών hashtags και hashtags εποχής
  • Παρότρυνση των οπαδών να γίνουν διάσημοι
  • Like και σχόλια στις φωτογραφίες των οπαδών

Το συνέδριο

Έπειτα από το sold out του 2018, το All Things Facebook & Instagram επιστρέφει στην Κύπρο για να εμπνεύσει, να εκπαιδεύσει και να καταγράψει όλες τις τάσεις γύρω από το Marketing στο Facebook, το Instagram και το Messenger. Το συνέδριο, το οποίο είναι μια συνδιοργάνωση του εκδοτικού Οίκου Δίας και της Boussias Communications, θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, στη Λευκωσία, όπου θα συγκεντρώσει κορυφαίους practitioners και έμπειρους ομιλητές, οι οποίοι θα εστιάσουν σε θέματα Δημιουργικότητας, Αποτελεσματικότητας και Στρατηγικής. Ανάμεσα στους επιβεβαιωμένους ομιλητές και ο top-rated speaker της προηγούμενης διοργάνωσης, Alex Khan και Most Followed Social Media & Live Video Coach της Γερμανίας.

Επίσης, ο William Bonaddio, Social Media Consultant και Social Media Editor-in-Chief της McDonald’s, η Teresa Heath-Wareing, Founder και Director της THW Marketing Limited, ο Harry Hugo, Συνιδρυτής και Chief Campaign Officer του The Goat Agency, o Jonny Mole, SVP και Head of Partnerships της Shuttlerock, ο Τάσος Βελιάδης, Chief Strategist της Socialab, ο Βαγγέλης Δαβιτίδης, Συνιδρυτής και Executive Creative Director της 4 Wise Monkeys, ο Κωνσταντίνος Ντάλτας Γενικός Διευθυντής της Red Wolf και η Άντρεα Χατζηβασιλείου, General Manager της Partners VMLY&R.

Παρουσιάζει: Τράπεζα Κύπρου

Χρυσός Χορηγός: Red Wolf

Grand Sponsor: Partners VMLΥ&R

Χορηγοί: Socialab, Zorbas Catering

Υποστηρικτής: Coneq

Οδηγεί με Ασφάλεια: ΒΜW Charalambos Pilakoutas Ltd

Χορηγός Επικοινωνίας: Economy Today

Conference Experience Sponsor: Conferience

Υπό την αιγίδα: Cyprus Communication Agencies Association, Σύνδεσμος Διαφημιζόμενων Κύπρου & Κυπριακός Οργανισμός Εκδοτών Διαδικτύου

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.allthingsfbcy.com.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ