5+1 τρόποι για να προωθήσετε το facebook page της επιχείρησής σας

Απλές συμβουλές για να βελτιστοποιήσετε το αποτέλεσμά σας.

Οι σελίδες στο facebook (facebook pages) αποτελούν ένα σημαντικό εργαλείο για να προωθήσει κανείς την δουλειά, την επιχείρηση και τα προϊόντα του.

Αν και η διαδικασία δημιουργίας και προώθησης είναι απλή, εν τούτοις υπόκειται σε κάποιους κανόνες οι οποίοι βοηθούν στην βελτιστοποίηση του αποτελέσματος.

Σύμφωνα με το digital-artworks.gr, εκείνο που θα πρέπει κανείς να έχει κατά νου όταν μπαίνει στην διαδικασία, είναι ότι αυτό που θέλουν να κάνουν οι άνθρωποι στο facebook είναι να συνδέονται και να επικοινωνούν μεταξύ τους.

Mερικές φορές το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να τους το θυμίσεις.

1. Χρησιμοποίησε το κοινωνικό σου δίκτυο

Αν έχεις κάποια λίστα με email φίλων ή συνεργατών, χρησιμοποίησέ την. Στείλτε email και ενημέρωσέ τους για τη νέα facebook σελίδα σου, ίσως την βρουν ενδιαφέρουσα και κάνουν like.

Αν κάποιος κάνει like, αμέσως θα εμφανιστεί στα newsfeed των φίλων του και ίσως να «κερδίσεις» μερικούς ακόμη likers.

2. Δικτυώσου με τους πελάτες σου

Πρόσθεσε Facebook Page Badge στην ιστοσελίδα της επιχείρησής σου. Ενα λογότυπο του facebook στην ιστοσελίδα σου αρκεί για να συνδέσεις τους επισκέπτες / πελάτες της ιστοσελίδας σου με τη νέα facebook σελίδα σου.

Βρες επίσημα badge του facebook στον σύνδεσμο : Εδώ!

3. Ενημέρωσε για τη νέα facebook σελίδα τους φίλους και τους γνωστούς σου

1,01 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες αριθμεί το facebook κάθε μήνα σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ για την Ελλάδα περίπου 6 εκατομμύρια. Οι πιθανότητες να υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να συνδεθούν με την νέα facebook σελίδα της επιχείρησης σου είναι τεράστιες. Οι άνθρωποι αυτοί μπορεί να βρίσκονται παντού , ακόμη και στην οικογένειά σου. Πρότεινε σε φίλους και γνωστούς να κάνουν like στη νέα facebook σελίδα σου στέλνοντάς τους πρόσκληση ή αναρτώντας την στο προσωπικό σου προφίλ.

4. Σύνδεσε τη νέα facebook σελίδα σου με άλλα social media

Μοιράσου τη νέα facebook σελίδα σου με άλλα κοινωνικά δίκτυα όπως Twitter, Instagram, LinkedIn, Google+, Youtube κλπ. Πχ : πρόσθεσε σύνδεσμo της σελίδας σου στις περιγραφές των youtube βίντεο σου.

5. Παρ’το σοβαρά

Προώθησε τη νέα facebook σελίδα σου σε όλα τα έντυπα φυλλάδια που αφορούν την επιχείρησή σου. Πρόσθεσε το ‘F’ και το μοναδικό φιλικό url (facebook.com/paradeigma) της σελίδας σου στη βιτρίνα της επιχείρησής σου.

6. Πες το , μπορεί κάποιος να το ακούσει

Προώθησέ το όποτε σου δίνεται η ευκαιρία! Την επόμενη φορά που θα έχεις μια συζήτηση με ένα πελάτη ή συνεργάτη σου να αναφέρεις τη νέα facebook σελίδα σου. Likers υπάρχουν παντού αρκεί να τους ενημερώσεις. 

 

Το μεγαλύτερο συνέδριο για τα Social Media επιστρέφει στην Κύπρο

Έπειτα από το sold out του 2018, το All Things Facebook & Instagram επιστρέφει στην Κύπρο για να εμπνεύσει, να εκπαιδεύσει και να καταγράψει όλες τις τάσεις γύρω από το Marketing στο Facebook, το Instagram και το Messenger. Το συνέδριο, το οποίο είναι μια συνδιοργάνωση του εκδοτικού Οίκου Δίας και της Boussias Communications, θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, στη Λευκωσία, όπου θα συγκεντρώσει κορυφαίους practitioners και έμπειρους ομιλητές, οι οποίοι θα εστιάσουν σε θέματα Δημιουργικότητας, Αποτελεσματικότητας και Στρατηγικής. Ανάμεσα στους επιβεβαιωμένους ομιλητές και ο top-rated speaker της προηγούμενης διοργάνωσης, Alex Khan και Most Followed Social Media & Live Video Coach της Γερμανίας. Επίσης, ο William Bonaddio, Social Media Consultant και Social Media Editor-in-Chief της McDonald’s, η Teresa Heath-Wareing, Founder και Director της THW Marketing Limited, ο Harry Hugo, Συνιδρυτής και Chief Campaign Officer του The Goat Agency, o Jonny Mole, SVP και Head of Partnerships της Shuttlerock, ο Τάσος Βελιάδης, Chief Strategist της Socialab, ο Βαγγέλης Δαβιτίδης, Συνιδρυτής και Executive Creative Director της 4 Wise Monkeys, ο Κωνσταντίνος Ντάλτας Γενικός Διευθυντής της Red Wolf και η Άντρεα Χατζηβασιλείου, General Manager της Partners VMLY&R.

Παρουσιάζει: Τράπεζα Κύπρου

Χρυσός Χορηγός: Red Wolf

Grand Sponsor: Partners VMLΥ&R

Χορηγοί: Socialab, Zorbas Catering

Υποστηρικτής: Coneq

Οδηγεί με Ασφάλεια: ΒΜW Charalambos Pilakoutas Ltd

Χορηγός Επικοινωνίας: Economy Today

Conference Experience Sponsor: Conferience

Υπό την αιγίδα: Cyprus Communication Agencies Association, Σύνδεσμος Διαφημιζόμενων Κύπρου & Κυπριακός Οργανισμός Εκδοτών Διαδικτύου

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.allthingsfbcy.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ