Ο Filippo Davanzo στο Media Summit 2019

Διαθέτει πάνω από 20 χρόνια προϋπηρεσία στα ψηφιακά Μέσα.

Την ευκαιρία να ακούσουν από πρώτο χέρι τις προκλήσεις και τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο της Επικοινωνίας θα έχουν επαγγελματίες από ολόκληρη την Κύπρο στην μεγάλη διοργάνωση Cyprus Media Summit 2019 που διοργανώνει η Boussias Communications με συνδιοργανωτή το Γραφείο Τύπου & Πληροφοριών.

Ένας από του βασικούς ομιλητές θα είναι και ο Filippo Davanzo, επικεφαλής του Digital Business Unit “la Repubblica and Magazines”, της GEDI Digital.

Πρόκειται για την ιταλική εταιρία η οποία διασφαλίζει την ψηφιακή εξέλιξης των τίτλων της GEDI Group, όπως το la Repubblica, το ηγετικό ειδησεογραφικό site της Ιταλίας.

Ο Filippo Davanzo διαθέτει πάνω από 20 χρόνια προϋπηρεσία στα ψηφιακά Μέσα, κατά τη διάρκεια των οποίων συνεισέφερε στο πετυχημένο λανσάρισμα της ιταλικής έκδοσης των δημοφιλών Huffington Post, Business Insider και Mashable.

Είναι coordinator στην Audiweb Technical Committee, η οποία συλλέγει και διανέμει ποσοτικά και ποιοτικά στοιχεία σχετικά με τη χρήση του ίντερνετ και των on-line συστημάτων στην Ιταλία.

Το Συνέδριο

Το Cyprus Media Summit, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου,  στο Lemon Park στη Λευκωσία, θα συγκεντρώσει το σύνολο του κλάδου της Επικοινωνίας για να καλύψει τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την αγορά. Διεθνείς ομιλητές και ανώτατα στελέχη από τους μεγαλύτερους διαφημιζόμενους, media και ad agencies, καθώς και premium publishers και broadcasters, θα μοιραστούν τα δικά τους insights. Ανάμεσά τους ο Filippo Davanzo, Head of “La Repubblica and Magazines” Digital Business Unit της GEDI Gruppo Editoriale, ο Alex Greenwood, Senior Content Strategist του BBC StoryWorks, ο Petros Karachalios, CEO της Dentsu Aegis Network Greece, Cyprus, Malta, η Sophie Michaelides, Director του Press and Information Office, ο Kostas Stamatakis, Chief Marketing & Customer Officer στην Dixons South-East Europe / Kotsovolos και η Simona Zanette, Managing Director της Hearst Digital. Στο συνέδριο θα συμμετέχουν ως πανελίστες media experts από την εγχώρια αγορά. Ανάμεσά τους οι Nikoleta Charalampous, Managing & Creative Director, ORΒ, Christos Danezis, General Manager, Sigmalive, Tasia Yiannara Yiallourides, Co-Founder & Managing Director, Partners VMLY&R, Marios Ioannou, General Manager, Gnomi, Marios Kythreotis, Head of Digital, Gnomi, Theodoros Middleton, CEO, Digital Tree, Andreas Pavlou, Digital Services Director, Delema McCann Cyprus, Michalis Persianis, Director Corporate Affairs, BOC,  Chrysanthos Tsouroullis, CEO, Sigma TV, Spyros Zavitsanos, Managing Director, Nielsen.

Το συνέδριο παρουσιάζει η Τράπεζα Κύπρου και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα των KOEΔ, ΣΔΕΚ και ΣΔΚ. Υποστηρικτές είναι η CONEQ και η L’Or και Χορηγός Επικοινωνίας το EconomyToday. Το Cyprus Media Summit είναι μια διοργάνωση της Boussias Communications με συνδιοργανωτή το Γραφείο Τύπου & Πληροφοριών.

 Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.mediasummitcy.com.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ