Ο Alex Greenwood στο Cyprus Media Summit 2019

To BBC StoryWorks Commercial Productions είναι μία παγκόσμια ομάδα content marketing.

Σημαντικές προσωπικότητες θα προσφέρουν γνώση, εμπειρία και άποψη για τις νέες τάσεις στον κλάδο της Επικοινωνίας, στο Cyprus Media Summit 2019 που διοργανώνει η Boussias Communications με συνδιοργανωτή το Γραφείο Τύπου & Πληροφοριών.

Μεταξύ αυτών και ο Alex Greenwood, Senior Content Strategist του BBC StoryWorks ο οποίος θα βρίσκεται στην Κύπρο για να συμμετάσχει στην διοργάνωση ως ένας εκ των κύριων ομιλητών.  

To BBC StoryWorks Commercial Productions είναι μία παγκόσμια ομάδα content marketing, η οποία συνδυάζει την τόλμη και την καινοτομία ενός δημιουργικού γραφείου με την ταχύτητα ανταπόκρισης μιας αίθουσας σύνταξης.

Αφετηρία του τμήματος είναι η πολυβραβευμένη εμπειρία του BBC στη δημιουργία film και video, στην ψηφιακή καινοτομία και στην ενστικτώδη ικανότητα της εύρεσης εκείνων των ιστοριών που αιχμαλωτίζουν την προσοχή του κοινού.

Ο Alex Greenwood ηγείται της content στρατηγικής του Τμήματος.

Το Συνέδριο

Το Cyprus Media Summit, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου,  στο Lemon Park στη Λευκωσία, θα συγκεντρώσει το σύνολο του κλάδου της Επικοινωνίας για να καλύψει τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την αγορά. Διεθνείς ομιλητές και ανώτατα στελέχη από τους μεγαλύτερους διαφημιζόμενους, media και ad agencies, καθώς και premium publishers και broadcasters, θα μοιραστούν τα δικά τους insights. Ανάμεσά τους ο Filippo Davanzo, Head of “La Repubblica and Magazines” Digital Business Unit της GEDI Gruppo Editoriale, ο Alex Greenwood, Senior Content Strategist του BBC StoryWorks, ο Petros Karachalios, CEO της Dentsu Aegis Network Greece, Cyprus, Malta, η Sophie Michaelides, Director του Press and Information Office, ο Kostas Stamatakis, Chief Marketing & Customer Officer στην Dixons South-East Europe / Kotsovolos και η Simona Zanette, Managing Director της Hearst Digital. Στο συνέδριο θα συμμετέχουν ως πανελίστες media experts από την εγχώρια αγορά. Ανάμεσά τους οι Nikoleta Charalampous, Managing & Creative Director, ORΒ, Christos Danezis, General Manager, Sigmalive, Tasia Yiannara Yiallourides, Co-Founder & Managing Director, Partners VMLY&R, Marios Ioannou, General Manager, Gnomi, Marios Kythreotis, Head of Digital, Gnomi, Theodoros Middleton, CEO, Digital Tree, Andreas Pavlou, Digital Services Director, Delema McCann Cyprus, Michalis Persianis, Director Corporate Affairs, BOC,  Chrysanthos Tsouroullis, CEO, Sigma TV, Spyros Zavitsanos, Managing Director, Nielsen.

Το συνέδριο παρουσιάζει η Τράπεζα Κύπρου και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα των KOEΔ, ΣΔΕΚ και ΣΔΚ. Υποστηρικτές είναι η CONEQ και η L’Or και Χορηγός Επικοινωνίας το EconomyToday.

Το Cyprus Media Summit είναι μια διοργάνωση της Boussias Communications με συνδιοργανωτή το Γραφείο Τύπου & Πληροφοριών.

 Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.mediasummitcy.com.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ