Ο Πέτρος Καραχάλιος στο Cyprus Media Summit 2019

Έχει εργαστεί σε πολυπολιτισμικά περιβάλλοντα, σε Ευρώπη και στην περιοχή Ασίας και Ειρηνικού.

Τα κρίσιμα ζητήματα στον κλάδο της Επικοινωνίας θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν και να συζητήσουν επαγγελματίες αλλά και ενδιαφερόμενοι από όλη την Κύπρο στην μεγάλη διοργάνωση Cyprus Media Summit 2019 που διοργανώνει η Boussias Communications με συνδιοργανωτή το Γραφείο Τύπου & Πληροφοριών.

Μεταξύ αυτών και ο Πέτρος Καραχάλιος, CEO της Dentsu Aegis Network Ελλάδας από το 2017, o οποίος μεταξύ άλλων, είναι υπεύθυνος, για τις Affiliate συμφωνίες του δικτύου σε Κύπρο και Μάλτα.

Η συνεγασία με τη Dentsu Aegis Network ξεκίνησε, ωστόσο, το 2014 ως CARAT MD για την Ελλάδα.

Πρόκειται για πολύπλευρο c-level Εxecutive, με 30 χρόνια εμπειρίας σε ελληνικούς και πολυεθνικούς οργανισμούς, όπως   Rilken, Henkel, The Coca-Cola Company, Germanos. Με background τόσο σε FMCG και Retail, όσο και στον τομέα των Υπηρεσιών, έχει εργαστεί σε πολυπολιτισμικά περιβάλλοντα, σε Ευρώπη και στην περιοχή Ασίας και Ειρηνικού.

Είναι εκλεγμένο μέλος της ΕΔΕΕ, ενώ έχει υπάρξει μέλος του Συμβουλίου του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ από το 2004 έως το 2018, ενώ μεταξύ 2004 και 2008 υπήρξε Πρόεδρος του Συμβουλίου.

Από το 1996 έως το 2004 υπήρξε εκλεγμένο μέλος του Συμβουλίου του ΣΔΕ, καθώς και Γενικός Γραμματέας για δύο χρόνια και Πρόεδρος για ένα χρόνο.

Το Συνέδριο

Το Cyprus Media Summit, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου,  στο Lemon Park στη Λευκωσία, θα συγκεντρώσει το σύνολο του κλάδου της Επικοινωνίας για να καλύψει τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την αγορά. Διεθνείς ομιλητές και ανώτατα στελέχη από τους μεγαλύτερους διαφημιζόμενους, media και ad agencies, καθώς και premium publishers και broadcasters, θα μοιραστούν τα δικά τους insights. Ανάμεσά τους ο Filippo Davanzo, Head of “La Repubblica and Magazines” Digital Business Unit της GEDI Gruppo Editoriale, ο Alex Greenwood, Senior Content Strategist του BBC StoryWorks, ο Petros Karachalios, CEO της Dentsu Aegis Network Greece, Cyprus, Malta, η Sophie Michaelides, Director του Press and Information Office, ο Kostas Stamatakis, Chief Marketing & Customer Officer στην Dixons South-East Europe / Kotsovolos και η Simona Zanette, Managing Director της Hearst Digital. Στο συνέδριο θα συμμετέχουν ως πανελίστες media experts από την εγχώρια αγορά. Ανάμεσά τους οι Nikoleta Charalampous, Managing & Creative Director, ORΒ, Christos Danezis, General Manager, Sigmalive, Tasia Yiannara Yiallourides, Co-Founder & Managing Director, Partners VMLY&R, Marios Ioannou, General Manager, Gnomi, Marios Kythreotis, Head of Digital, Gnomi, Theodoros Middleton, CEO, Digital Tree, Andreas Pavlou, Digital Services Director, Delema McCann Cyprus, Michalis Persianis, Director Corporate Affairs, BOC,  Chrysanthos Tsouroullis, CEO, Sigma TV, Spyros Zavitsanos, Managing Director, Nielsen.

Το συνέδριο παρουσιάζει η Τράπεζα Κύπρου και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα των KOEΔ, ΣΔΕΚ και ΣΔΚ. Υποστηρικτές είναι η CONEQ και η L’Or και Χορηγός Επικοινωνίας το EconomyToday. Το Cyprus Media Summit είναι μια διοργάνωση της Boussias Communications με συνδιοργανωτή το Γραφείο Τύπου & Πληροφοριών.

 Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.mediasummitcy.com.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ