Η Σόφη Μιχαηλίδου στο Cyprus Media Summit 2019

Ο διορισμός της ως Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών της Κυπριακής Δημοκρατίας πρεσβεύει την πρόκληση της συμμετοχής στη δημιουργία στρατηγικής επικοινωνίας.

Η καινοτομία στον κλάδο της Επικοινωνίας γίνεται όλο και πιο επιτακτική, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, με τις ταχύτητες εξέλιξης της τεχνολογίας και τον ρυθμό αλλαγής στην συμπεριφορά του κοινού να είναι ραγδαία.

Όλα τα καυτά ζητήματα του κλάδου θα αναλυθούν στην μεγάλη διοργάνωση Cyprus Media Summit 2019 που διοργανώνει η Boussias Communications με συνδιοργανωτή το Γραφείο Τύπου & Πληροφοριών.

Μεταξύ των βασικών ομιλητών είναι και η Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου και πληροφοριών Σόφη Μιχαηλίδου.

Η κα Μιχαηλίδου σπούδασε Ρητορική και Επικοινωνία στη Νέα Υόρκη, και ΜΜΕ στην Πολιτική Επικοινωνία στο Παρίσι. Μιλάει Γαλλικά, Ιταλικά και Αγγλικά. Εργάστηκε σε μεγάλους εμπορικούς οργανισμούς, έναν κορυφαίο εκδοτικό οίκο και έναν σημαντικό τεχνολογικό γίγαντα, προσφέροντας επιπρόσθετα επαγγελματικές υπηρεσίες σε εταιρείες διαφήμισης, τηλεόρασης και οπτικοακουστικής παραγωγής, ενώ η τεράστια πολιτική της εμπλοκή, της εξασφάλισε εξειδίκευση στην πολιτική επικοινωνία και δημιουργία εκστρατειών.

Ο εκτεταμένος συνδυασμός εμπειριών, το ευρύ φάσμα των εξειδικευμένων γνώσεων και ικανοτήτων, καθώς και οι στενές σχέσεις με τα ΜΜΕ που έχει αναπτύξει στην 26χρονη καριέρα της, την έχουν εμπλουτίσει με στρατηγική προσέγγιση, ικανότητα χειρισμού κρίσεων, δεξιότητα στη διαχείριση έργων, ευαισθησία στην αξιοποίηση ανθρώπινων πόρων, ικανότητα άμεσης αντίδρασης, αίσθηση ομαδικής εργασίας, συμμετοχής και δημιουργικότητας, καθώς και με ισχυρή παρεμβατική γνώμη.

Ο διορισμός της ως Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών της Κυπριακής Δημοκρατίας πρεσβεύει την πρόκληση της συμμετοχής στη δημιουργία στρατηγικής επικοινωνίας και διάχυσης πληροφοριών, όπως και την προβολή της εικόνας και των δράσεων της Κυβέρνησης.

Το Συνέδριο

Το Cyprus Media Summit, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου,  στο Lemon Park στη Λευκωσία, θα συγκεντρώσει το σύνολο του κλάδου της Επικοινωνίας για να καλύψει τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την αγορά. Διεθνείς ομιλητές και ανώτατα στελέχη από τους μεγαλύτερους διαφημιζόμενους, media και ad agencies, καθώς και premium publishers και broadcasters, θα μοιραστούν τα δικά τους insights. Ανάμεσά τους ο Filippo Davanzo, Head of “La Repubblica and Magazines” Digital Business Unit της GEDI Gruppo Editoriale, ο Alex Greenwood, Senior Content Strategist του BBC StoryWorks, ο Petros Karachalios, CEO της Dentsu Aegis Network Greece, Cyprus, Malta, η Sophie Michaelides, Director του Press and Information Office, ο Kostas Stamatakis, Chief Marketing & Customer Officer στην Dixons South-East Europe / Kotsovolos και η Simona Zanette, Managing Director της Hearst Digital. Στο συνέδριο θα συμμετέχουν ως πανελίστες media experts από την εγχώρια αγορά. Ανάμεσά τους οι Nikoleta Charalampous, Managing & Creative Director, ORΒ, Christos Danezis, General Manager, Sigmalive, Tasia Yiannara Yiallourides, Co-Founder & Managing Director, Partners VMLY&R, Marios Ioannou, General Manager, Gnomi, Marios Kythreotis, Head of Digital, Gnomi, Theodoros Middleton, CEO, Digital Tree, Andreas Pavlou, Digital Services Director, Delema McCann Cyprus, Michalis Persianis, Director Corporate Affairs, BOC,  Chrysanthos Tsouroullis, CEO, Sigma TV, Spyros Zavitsanos, Managing Director, Nielsen.

Το συνέδριο παρουσιάζει η Τράπεζα Κύπρου και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα των KOEΔ, ΣΔΕΚ και ΣΔΚ. Υποστηρικτές είναι η CONEQ και η L’Or και Χορηγός Επικοινωνίας το EconomyToday. Το Cyprus Media Summit είναι μια διοργάνωση της Boussias Communications με συνδιοργανωτή το Γραφείο Τύπου & Πληροφοριών.

 Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.mediasummitcy.com.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ