Βέλτιστες πρακτικές και επιχειρηματική αριστεία στο κυπριακό λιανεμπόριο

Στην Τελετή Απονομής των Cyprus Retail Excellence Awards 2019 θα βραβευθούν οι καλύτεροι λιανέμποροι και Προμηθευτές.

Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 θα βραβευτούν καινοτόμα έργα και πρωτοβουλίες από λιανέμπορους και προμηθευτές της κυπριακής αγοράς στα Cyprus Retail Excellence Awards τα οποία παρουσιάζει η cyta Business.

Τους άριστους της αγοράς διαμόρφωσαν με την αξιολόγησή τους 21 διακεκριμένοι επαγγελματίες και εμπειρογνώμονες του κλάδου. Οι κριτές ψήφισαν μέσω σύγχρονης ηλεκτρονικής πλατφόρμας που εξασφάλισε απόλυτα το αδιάβλητο της διαδικασίας.

Η βράβευση των νικητών θα γίνει σε μία λαμπερή τελετή στις 19.30 στο Hilton NICOSIA Hotel με την παρουσία της πολιτείας, θεσμικών φορέων, στελεχών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον χώρο του retail, καταξιωμένων ακαδημαϊκών και έγκριτων δημοσιογράφων.

Στην Τελετή Απονομής των Cyprus Retail Excellence Awards 2019 θα βραβευθούν οι καλύτεροι Λιανέμποροι και Προμηθευτές. Ενδεικτικά ορισμένες κατηγορίες βράβευσης:

  • Στρατηγική Ανάπτυξη: Αφορά τις επιχειρήσεις που διακρίνονται για την επιχειρηματική τους επίδοση, τη συμβολή τους στην Εθνική Οικονομία και την αναζήτηση καινοτόμων και αποτελεσματικών τρόπων διοίκησης του ανθρωπίνου δυναμικού τους.
  • Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα: Αφορά τις δυναμικές δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
  • Τεχνολογία & Ψηφιακές Εφαρμογές: Απευθύνεται σε καινοτόμα ψηφιακά συστήματα και προηγμένες τεχνικές διοίκησης.
  • Ενέργειες Προβολής, Προώθησης & Επικοινωνίας. Αναφέρεται σε καινοτόμα προγράμματα και εκστρατείες επικοινωνίας που έχουν υλοποιηθεί σε διάφορα κανάλια επικοινωνίας.

Τα Cyprus Retail Excellence Awards διοργανώνει o Εκδοτικός Οίκος ΔΙΑΣ σε συνεργασία με την Boussias Communications και παρουσιάζει η Cyta Business. Πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και του ECR Cyprus.

Χορηγός: Venue city

Χορηγός Επικοινωνίας: Economy Today

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις στο  #retailawardscy

www.retailexcellenceawardscy.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ