Οι TOP 30 μεγαλομέτοχοι του Χρηματιστηρίου Κύπρου 

Μεγάλη έρευνα σε ό,τι αφορά στα φυσικά και νομικά πρόσωπα τα οποία ελέγχουν τις 30 μεγαλύτερες σε κεφαλαιοποίηση εταιρείες οι οποίες είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, παρουσιάζει στο τεύχος Νοεμβρίου το Economy Today. 

Του Σωκράτη Ιωακείμ

Όπως θα διαπιστώσετε διαβάζοντας το θέμα, στις τράπεζες είναι πιο έντονη η παρουσία των ξένων επενδυτών, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες εταιρείες όπου είναι πιο έντονο το εγχώριο και οικογενειακό στοιχείο. Στο ρεπορτάζ παρουσιάζουμε επίσης στοιχεία για τον αριθμό μετοχών που επενδύουν στο ΧΑΚ Κύπριοι και αλλοδαποί επενδυτές, καθώς και επίσης και τους πιο εμπορεύσιμους τίτλους από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα.

Καταγράφουμε επίσης το 24ώρο της Προέδρου του Ερυθρού Σταυρού Φωτεινής Παπαδοπούλου, ενώ φιλοξενούμε και μεγάλη συνέντευξη του αναπληρωτή γενικού διευθυντή της Τσιμεντοποιίας Βασιλικού Στέλιου Συκοπετρίτη ο οποίος ανέλυσε το παρόν και το μέλλον μιας εκ των μεγαλύτερων βιομηχανιών της Κύπρου.

Διαβάστε ακόμη ρεπορτάζ για τους λόγους που μπήκε λουκέτο στην Cobalt Aero, για τα γήπεδα γκολφ στην Κύπρο, για τις αλλαγές που επέρχονται στις δημόσιες μεταφορές, για το τι περιλαμβάνεται στο κρατικό προϋπολογισμό της επόμενης χρονιάς και το success story 18 επιτυχημένων franchises στην Κύπρο.

Τέλος, ενημερωθείτε από τους συνεργάτες μας Χρυσό και Ρουμπίνη για κους κους και αποκαλύψεις της αγοράς. Εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο τεύχος που θα κυκλοφορήσει στις 25 Νοεμβρίου. Καλή ανάγνωση!