Αφιέρωμα: 20 εργοδότες προτίμησης

Τι μπορείτε να διαβάσετε στο Economy Today που κυκλοφορεί.

Του Σωκράτη Ιωακείμ

Μεγάλο αφιέρωμα για 20 εργοδότες προτίμησης στην κυπριακή αγορά παρουσιάζει στο τεύχος Δεκεμβρίου το Economy Today.

Πρόκειται στην ουσία για 20 επιχειρήσεις από διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας που ακολουθούν βέλτιστες πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού και προσφέρουν σημαντικά ωφελήματα στο προσωπικό τους.

Φιλοξενούμε, επίσης, μια σπάνια συνέντευξη του επικεφαλής του Ομίλου Louis Κωστάκη Λοϊζου, ο οποίος, αφού μας αποκαλύπτει τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του σε Ελλάδα και Κύπρο, μιλά για το μέλλον του τουρισμού στο νησί και την πορεία της οικονομίας.

Επιπρόσθετα, μπορείτε να διαβάσετε άγνωστες πτυχές της ζωής του Υπουργού Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη, του οποίου καταγράψαμε το 24ωρο, ενώ φιλοξενούμε επίσης αποκλειστική συνέντευξη του Υπουργού Ενέργειας της Ελλάδος Γιώργου Σταθάκη, ο οποίος μας μιλά για την ενεργειακή συνεργασία Κύπρου-Ελλάδας, για τον αγωγό EastMed και για την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Ελλάδας.

Διαβάστε, ακόμη, ρεπορτάζ για το Olivewood στην Κύπρο, για τα έσοδα του αθλητικού τουρισμού και για τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω του σχεδίου Γιούνκερ.

Όπως πάντα ενημερωθείτε για όλα τα κους κους της αγοράς από τους συνεργάτες μας Χρυσό και Ρουμπίνη. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο τεύχος που θα κυκλοφορήσει στις 23 Δεκεμβρίου.

Καλή ανάγνωση!