Οι καλύτερες καινοτομίες της Κύπρου

Όλα όσα θα διαβάσετε στο περιοδικό Economy Today που κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα "Σημερινή".

Του Σωκράτη Ιωακείμ

Μια καινοτομία ορίζεται ως: «Κάθε ιδέα, τρόπος παρουσιάσεως ή εργαλείο που είναι νέο, με την έννοια ότι τα χαρακτηριστικά του είναι διαφορετικά από κάποια άλλα προηγούμενα». Κατά μια άλλη οικονομική άποψη: «καινοτομία είναι η εισαγωγή μιας νέας μεθόδου παραγωγής που μειώνει το κόστος ή ενός νέου προϊόντος προτιμότερου από ένα παλιό».

Η συντακτική ομάδα του Economy Today επέλεξε 30+ καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες με έδρα την Κύπρο από αρκετούς κλάδους της οικονομίας τα οποία σας παρουσιάζει με αλφαβητική σειρά.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε μεγάλη έρευνα για το ΓεΣΥ στην οποία είναι καταγεγραμμένες οι θέσεις όλων των εμπλεκόμενων φορέων, καθώς και έρευνα για τον τουρισμό στην Κύπρο και τις προοπτικές του ιδιαίτερα μετά την λειτουργία και του Υφυπουργείου Τουρισμού.

Φιλοξενούμε επίσης την πρώτη συνέντευξη του νέου Προέδρου της ΟΕΒ Γιώργου Πέτρου, καθώς και τις εκτιμήσεις του πολυβραβευμένου Ελλαδίτη ακαδημαϊκού Ηλία Παπαϊωάννου.

Καταγράφουμε επίσης το 24ώρο του CEO της AON HEWITT CYPRUS Φίλιππου Μαννάρη και σας παρουσιάζουμε και τους 25 πλουσιότερους ανθρώπους όλων των εποχών.

Διαβάστε ακόμη μεγάλο αφιέρωμα για το Digital Banking και ενημερωθείτε όπως πάντα για τα τελευταία κους κους της αγοράς από τους συνεργάτες μας Χρυσό και Ρουμπίνη. Εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο τεύχος που θα κυκλοφορήσει στις 24 Φεβρουαρίου.

Καλή ανάγνωση!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ