Δημιουργώντας «Υγιείς Ηγέτες» στο επόμενο Life Changing Ideas

Ο διεθνούς φήμης γιατρός σε θέματα αντι-γήρανσης, Dr. Angel Durantez, θα μοιραστεί τα μυστικά για υγεία και μακροζωία.

Η καινοτόμα σειρά ομιλιών "Life Changing Ideas", του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και της Globaltraining, με μεγάλο χορηγό και συμπαραστάτη την Ελληνική Τράπεζα, συνεχίζει δυναμικά με τον Dr. Angel Durantez, διεθνούς φήμης γιατρό με ειδικότητα σε θέματα γήρανσης, ευεξίας και πρακτικών για υγιή μακροζωία. Ο βραβευμένος γιατρός για την έρευνα και την πρακτική του έχει αναγνωριστεί από το Forbes, ως ένας από τους πιο σημαντικούς 100 επιστήμονες-γιατρούς στην Ισπανία, ενώ με την έρευνά του και τον μεγάλο αριθμό επιστημονικών δημοσιεύσεων του έχει πλέον θέσει γερές βάσεις για την «Επιστήμη της Υγιούς Γήρανσης». 

Ο Dr. Durantez διατηρεί και εργάζεται στη δική του κλινική στη Μαδρίτη, όπου με μια επιλεγμένη ομάδα ειδικών προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ηγετικά στελέχη εταιρειών, αθλητές, διασημότητες, πολιτικούς και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να έχει μια υγιή ζωή χωρίς τις συνήθεις παθογένειες της ηλικίας των 40, 50, 60 η ακόμη και 70. «Η επιστήμη μας επιτρέπει πια να ελέγχουμε και να μελετούμε συστηματικά τους δείκτες γήρανσης του ανθρώπινου οργανισμού μέσω καινοτόμων μελετών του DNA και 100 περίπου άλλων δεικτών, καθώς γνωρίζουμε τώρα τη συμπεριφορά τους και την σημασία τους στη γήρανση. Μπορούμε να είμαστε 50 και να νιώθουμε 40», λέει ο Durantez.

Ο διεθνούς φήμης γιατρός στην ομιλία του στις 28 Φεβρουαρίου, θα κτίσει το προφίλ του «Υγιούς Ηγέτη» και θα μοιραστεί μαζί μας τις ιατρικές καινοτομίες στα θέματα γήρανσης όπως:  

•    Έλεγχος και ανάλυση δεικτών γήρανσης
•    Κατανόηση και ρύθμιση μεταβολισμού και ορμονικών διαταραχών
•    Σωστή διατροφή και άσκηση
•    Αποφυγή τοξικών συνηθειών στη καθημερινότητα μας
•    Υιοθέτηση συνηθειών που οδηγούν σε ευεξία και αύξηση ενέργειας και που μειώνουν τις παθογένειες της ηλικίας

Την σειρά ομιλιών “Life Changing Ideas” στηρίζει η ΟΠΑΠ Κύπρου και η Wargaming, με χορηγούς επικοινωνίας το Sigmalive και το Economy Today. Οι ομιλίες είναι ανοικτές προς το ευρύ κοινό και πραγματοποιούνται στο CINE STUDIO του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Η συγκεκριμένη ομιλία θα αρχίσει στις 18:00. 

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 77778030 και για αγορά εισιτηρίων-κρατήσεις στη σχετική ιστοσελίδα: www.ideas.unic.ac.cy. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ