Κυκλοφορεί σήμερα το Economy Today

Οι 50 σιδηρές κυρίες της Κύπρου.

Με αφορμή το ότι στις 8 Μαρτίου γιορτάζουμε τη παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, η συντακτική ομάδα του EconomyToday, επέλεξε και σας παρουσιάζει 50 Κύπριες με σημαντική επιρροή στα κέντρα λήψεως αποφάσεων στην κυπριακή οικονομία και κοινωνίας. Σας παρουσιάζουμε επίσης μεγάλη έρευνα για τη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης που προωθεί η κυβέρνηση σε συνεργασία με τη Βουλή και τις Ενώσεις Δήμων και Κοινοτήτων, στην οποία περιλαμβάνονται όλες οι νέες αλλαγές και τα σενάρια συνενώσεων. Στην έρευνα μπορείτε επίσης να διαβάσετε συνέντευξη του υπουργού Εσωτερικών Κωνσταντίνου Πετρίδη καθώς και τις θέσεις των τοπικών αρχόντων που συμφωνούν ή διαφωνούν με τη μεταρρύθμιση.

Ενημερωθείτε επίσης για τους σχεδιασμούς του νέου CEOτης CYTAΑνδρέα Νεοκλέους, για το πώς περνά το 24ώρο ο Κύπριος επιχειρηματίας Θάνος Μιχαηλίδης καθώς και για τη κούρσα διαδοχής στην Κεντρική Τράπεζα στις 11 Απριλίου όπου και ολοκληρώνεται η θητεία της Χρυστάλλας Γιωρκάτζη.

Διαβάστε ακόμη τα νέα δεδομένα για το Brexit, για την αντίστροφη μέτρηση για τις ευρωεκλογές και για τι θα περιλαμβάνει το μεγαλεπήβολο έργο της Μαρίνας Παραλιμνίου.

Όπως πάντα μπορείτε να ενημερωθείτε για τα τελευταία κους κους της αγοράς από τους συνεργάτες μας Χρυσώ και Ρουμπίνη.

Εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο τεύχος που θα κυκλοφορήσεις στις 31 Μαρτίου.

Καλή ανάγνωση!

Του Σωκράτη Ιωακείμ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ