Κρίσιμος ο ρόλος του τμήματος ΗR σε κάθε επιχείρηση

Όσοι στελεχώνουν το συγκεκριμένο τμήμα επιφορτίζονται με πολλά καθήκοντα καθημερινά που ποικίλουν και σχετίζονται με μια πληθώρα δραστηριοτήτων.

Το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού (HR) αποτελεί ένα από τα βασικότερα τμήματα μιας εταιρείας και στόχο έχει να διεκπεραιώσει τις απαραίτητες ενέργειες για την ικανοποίηση των εργαζομένων, τόσο σε προσωπικό όσο και σε εταιρικό επίπεδο, καθώς και στην ανάπτυξη των καλών σχέσεων μεταξύ τους.

Έτσι, όσοι στελεχώνουν το συγκεκριμένο τμήμα επιφορτίζονται με πολλά καθήκοντα καθημερινά που ποικίλουν και σχετίζονται με μια πληθώρα δραστηριοτήτων.

Το Τμήμα Ανθρώπινου δυναμικού κάθε επιχείρησης είναι υπεύθυνο για τις δραστηριότητες του προσωπικού, για την ανάθεση ρόλων, ενώ εκπαιδεύει τους εργαζομένους και είναι υπεύθυνο για τα πακέτα αναγνώρισης.

Το Συγκρότημα ΔΙΑΣ και η Boussias Communications διοργανώνουν τα βραβεία «Cyprus HR Awards 2019» τα οποία θέτουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο κι έρχονται για 1η χρονιά, με σκοπό να αναδείξουν τα παραδείγματα αριστείας στον τομέα διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Οι οργανισμοί έχουν μία μοναδική ευκαιρία να φέρουν στο προσκήνιο όλες τις καινοτόμες πολιτικές και δράσεις που υλοποιούν για το σημαντικότερο κεφάλαιό τους, τους εργαζόμενους.

Ημερομηνία Υποβολής Υποψηφιοτήτων έως: Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Τελετή Απονομής των Βραβείων: Οκτώβριος 2019

Υποψηφιότητες: Άντρεα Χριστοφή, T:(+357) 22274903, email: christofia@diasmedia.com

Χορηγίες: Μαρία Βαρελάκη, T: (+357) 22 580819, M: 96 734392, email: m.varelaki@diasmedia.com

Βασικές Ενότητες Βράβευσης

• Learning & Development

• Resourcing & Diversity

• Talent & Performance Management

• Health & Well-Being

• Technology, e-learning & Integrated HR MIS

• Corporate Social Responsibility

• Most Innovative HR Consulting

Χορηγός η εταιρεία ΧΜ

Scientific Partners: Cyprus International Institute of Management

Υποστηρικτές: CONEQ Audio Visual Equipment, Landas Colour

Υπό την Αιγίδα:  Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, Κυπριακός Σύνδεσμος Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού

Χορηγός Επικοινωνίας: Economy Today       

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ