7+1 βασικοί κανόνες του Facebook για να προωθήσετε την επιχείρησή σας

Ειδικό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, στη Λευκωσία.

Τα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook και το Instagram αποτελούν αναπόσπαστο εργαλείο για την στρατηγική marketing όλων των επιχειρήσεων, με τους επαγγελματίες να στοχεύουν στην προσέλκυση του κατάλληλου πελατολογίου για να αναπτύξουν τις πωλήσεις τους.

Στην προσπάθεια αυτή, εδώ και αρκετά χρόνια έχουν αναπτυχθεί στρατηγικές που συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια, ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις και επιτυγχάνοντας την απαραίτητη προσαρμογή με τις απαιτήσεις και τις συνθήκες της αγοράς, οι οποίες αλλάζουν σε πολύ γρήγορο ρυθμό.

Ωστόσο, υπάρχουν βασικοί άξονες τους οποίους κάθε επαγγελματίας μπορεί να ακολουθήσει προκειμένου να πετύχει τους στόχους του.

Για την περίπτωση του Facebook, ακολουθούν μερικές βασικές συμβουλές:

  • Μην χρησιμοποιείτε το Facebook για «επιθετικές πωλήσεις»
  • Έχετε σαφή στόχο και στρατηγική
  • Δημιουργήστε μια ανθρώπινη φωνή για την επιχείρησή σας
  • Στείλετε Τακτικά μηνύματα
  • Ενθαρρύνετε σχόλια και απαντήστε γρήγορα
  • Χρησιμοποιείστε εικόνες και βίντεο
  • Δημιουργήστε νέες σχέσεις και προωθήστε τις ήδη υπάρχουσες
  • Προωθήστε τη σελίδα σας στο Facebook

Το συνέδριο

Έπειτα από το sold out του 2018, το All Things Facebook & Instagram επιστρέφει στην Κύπρο για να εμπνεύσει, να εκπαιδεύσει και να καταγράψει όλες τις τάσεις γύρω από το Marketing στο Facebook, το Instagram και το Messenger. Το συνέδριο, το οποίο είναι μια συνδιοργάνωση του εκδοτικού Οίκου Δίας και της Boussias Communications, θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, στη Λευκωσία, όπου θα συγκεντρώσει κορυφαίους practitioners και έμπειρους ομιλητές, οι οποίοι θα εστιάσουν σε θέματα Δημιουργικότητας, Αποτελεσματικότητας και Στρατηγικής. Ανάμεσα στους επιβεβαιωμένους ομιλητές και ο top-rated speaker της προηγούμενης διοργάνωσης, Alex Khan και Most Followed Social Media & Live Video Coach της Γερμανίας.

Επίσης, ο William Bonaddio, Social Media Consultant και Social Media Editor-in-Chief της McDonald’s, η Teresa Heath-Wareing, Founder και Director της THW Marketing Limited, ο Harry Hugo, Συνιδρυτής και Chief Campaign Officer του The Goat Agency, o Jonny Mole, SVP και Head of Partnerships της Shuttlerock, ο Τάσος Βελιάδης, Chief Strategist της Socialab, ο Βαγγέλης Δαβιτίδης, Συνιδρυτής και Executive Creative Director της 4 Wise Monkeys, ο Κωνσταντίνος Ντάλτας Γενικός Διευθυντής της Red Wolf και η Άντρεα Χατζηβασιλείου, General Manager της Partners VMLY&R.

 

Παρουσιάζει: Τράπεζα Κύπρου

Υπό την αιγίδα: Cyprus Communication Agencies Association & Σύνδεσμος Διαφημιζόμενων Κύπρου

Χρυσός Χορηγός: Red Wolf

Grand Sponsor: Partners YMLΥ&R

Χορηγοί: Socialab, Zorbas Catering

Υποστηρικτής: Coneq

Οδηγεί με Ασφάλεια: ΒΜW Charalambos Pilakoutas Ltd

Χορηγός Επικοινωνίας: Economy Today

Conference Experience Sponsor: Conferience

Υπό την αιγίδα: Cyprus Communication Agencies Association, Σύνδεσμος Διαφημιζόμενων Κύπρου & Κυπριακός Οργανισμός Εκδοτών Διαδικτύου

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.allthingsfbcy.com.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ