Your Home in the Sky: Πώς είναι ένα διαμέρισμα στο εντυπωσιακό Trilogy (Φώτος)

Το Economy Today εξασφάλισε εικόνες από το εσωτερικό ενός εντυπωσιακού και πολυτελούς διαμερίσματος σε ένα από τα πιο πρωτοποριακά projects της εταιρείας Cybarco στη Λεμεσό

Της Ναταλίας Γεωργιάδου

Τα τελευταία χρόνια η αγορά ακινήτων στην Κύπρο διανύει μια αξιοσημείωτη περίοδο αναζωογόνησης και ανάπτυξης, προσφέροντας εξαιρετικές ευκαιρίες τόσο σε επίπεδο οικιστικών ακινήτων όσο και σε αυτό των ακινήτων που διατίθενται για εμπορική/επαγγελματική χρήση.

Αυτό το ευνοϊκό κλίμα έχει προκύψει ως αποτέλεσμα της σταθερής οικονομικής ανάπτυξης της χώρας, η οποία δημιουργεί τις προϋποθέσεις που κρίνουν την κυπριακή αγορά του real estate ως αξιόπιστη, συνοδευόμενη από ευρωπαϊκές προδιαγραφές και εκπροσωπούμενη από εταιρείες με εμπειρία και εξαιρετική τεχνογνωσία.

Στο επίκεντρο η Λεμεσός

Σε αυτή την ανοδική πορεία κεντρικό ρόλο διαδραματίζει η πόλη της Λεμεσού, η οποία με τον συνδυασμό της προνομιακής παραθαλάσσιας τοποθεσίας, της μοντέρνας αρχιτεκτονικής, των υψηλής ποιότητας υποδομών και του εξαιρετικού κλίματός της, αναδεικνύεται σε προορισμό που προσφέρει ελκυστικές συνθήκες διαβίωσης, προσελκύοντας ντόπιους και διεθνείς αγοραστές ακινήτων.

Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες εκτιμήσεις των ειδικών, η ζήτηση για κατοικίες και επιχειρηματικούς χώρους στη Λεμεσό συνεχίζει να αυξάνεται με ρυθμό που ξεπερνά αυτόν της προ-πανδημικής περιόδου. Κάτι που όπως φαίνεται βρίσκει θετική ανταπόκριση στην αγορά ακινήτων καθώς παρατηρείται μία αύξηση στην υλοποίηση νέων έργων, τα οποία έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες των σημερινών αγοραστών, διαμορφώνοντας ένα νέο αστικό τοπίο.

Κορωνίδα αυτών των έργων αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα εντυπωσιακότερα success stories στην αγορά ακινήτων της Λεμεσού, το Trilogy – ο πολυαναμενόμενος πρωτοποριακός παραθαλάσσιος προορισμός της εταιρείας Cybarco. Ένα πραγματικά εμβληματικό έργο που αποτελείται από τρία κτήρια: το West Tower 160 μέτρων και 39 ορόφων, το East Tower 148 μέτρων ύψους και 36 ορόφων και τα North Residences, που θα στεγάζονται σε πύργο ύψους 49 μέτρων, με 13 ορόφους. Οι δύο πρώτοι πύργοι αναμένεται να παραδοθούν εντός μερικών μηνών, ενώ τα North Residences και το The Oasis, που θα διαθέτει κήπους, πισίνες και άλλες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 6,700 τ.μ. είναι προγραμματισμένα να παραδοθούν εντός του 2025.

Επενδύοντας σε ένα από τα οικιστικά projects της πόλης

Σε ό,τι αφορά στο οικιστικό κομμάτι του έργου, η απήχηση των πολυτελών διαμερισμάτων του Trilogy, τόσο στους ντόπιους όσο και στους ξένους αγοραστές, δεν μπορεί να αποτελεί έκπληξη εάν λάβει κανείς υπόψη τον προσεκτικά μελετημένο σχεδιασμό, την προνομιακή θέα,  την τοποθεσία τους – βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα - και το γεγονός ότι προσφέρουν εξαιρετικά προηγμένες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες στους ιδιοκτήτες τους.

Στους δύο μπροστινούς πύργους που θα παραδοθούν εντός των επόμενων μηνών διατίθενται προς το παρόν διαμερίσματα δύο, τριών, τεσσάρων και πέντε υπνοδωματίων, με την ομάδα του Economy Today να εξασφαλίζει πληροφορίες και φωτογραφίες για ένα από τα πιο εντυπωσιακά και πολυτελή διαμερίσματα του Trilogy.

Ενδεικτικά, ένα διαμέρισμα τεσσάρων υπνοδωματίων στο Trilogy έχει μέσο συνολικό εμβαδόν 428 τ.μ. ευρύχωρη διαρρύθμιση και διαθέτει άνετα ιδιωτικά μπαλκόνια με ανεμπόδιστη θέα στην ακτογραμμή της Λεμεσού. Ακόμη ένα στοιχείο που ξεχωρίζει είναι η λειτουργικότητα των εσωτερικών χώρων αλλά και η προσεγμένη και εκλεπτυσμένη διακόσμηση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το διαμέρισμα των 4 υπνοδωματίων που παρουσιάζουμε σήμερα, το οποίο ακολουθεί τις minimal τάσεις της σύγχρονης αισθητικής: απλές γραμμές, προσεκτικά επιλεγμένα έπιπλα, αντικείμενα, συσκευές και λευκά είδη από κορυφαίους οίκους του εξωτερικού (όπως Gallotti and Radice, Gual, Trussardi και Gaggenau μεταξύ άλλων), με έμφαση στη μονοχρωματική γήινη παλέτα. 

Πραγματικός πρωταγωνιστής κάθε χώρου ωστόσο, είναι η εντυπωσιακή θέα που είναι ορατή σχεδόν από κάθε σημείο και που οι ειδικοί φρόντισαν να την αναδείξουν με κάθε τρόπο. Το αποτέλεσμα αποτελεί μια ασύγκριτη και προνομιακή εμπειρία διαβίωσης που κάνει πραγματικότητα τη φράση “your home in the sky”.

Τα διαθέσιμα διαμερίσματα του Trilogy με κόστος που κυμαίνεται μεταξύ €680.000 και €10.500.000, δεν διακρίνονται μόνο για την υψηλή λειτουργικότητα και το προηγμένο design τους, αλλά και από το γεγονός ότι προσφέρουν στους ιδιοκτήτες τους αποκλειστική πρόσβαση σε εγκαταστάσεις και ανέσεις που περιλαμβάνουν εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, γυμναστήριο και σάουνα. 

Τέλος, στην κοινόχρηστη πλατεία του συγκροτήματος, συνολικού εμβαδού 6.852 τ.μ., θα φιλοξενούνται καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ, κομμωτήριο και γκαλερί. Μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαβίωσης, πλήρως εναρμονισμένη με την πόλη της Λεμεσού και παράλληλα έτοιμη να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής της πόλης, ενδυναμώνοντας την ηγετική της θέση στη κυπριακή αγορά ακινήτων.

 

 

Μάθετε περισσότερα για τα διαθέσιμα διαμερίσματα στο trilogylimassol.com ή στο +35725362500

Διαβάστε επίσης: H τεχνολογία διαμορφώνει στην Κύπρο ένα νέο εργασιακό τοπίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ