Αναστολή πτήσεων στις 28 Φεβρουαρίου στην Ελλάδα λόγω απεργίας

Εφόσον η κινητοποίηση των ελεγκτών πραγματοποιηθεί και η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) δεν προσφύγει κατά της απεργίας, εκείνη την ημέρα δεν θα εκτελείται καμία πτήση από και προς ελληνικό αεροδρόμιο, πέραν όσων προβλέπονται από το ισχύον νομικό πλαίσιο

Αναστολή των πτήσεων αναμένεται να υπάρξει την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στην Ελλάδα, μετά την απόφαση της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος να συμμετάσχει στη γενική απεργία που έχει εξαγγείλει η ΑΔΕΔΥ.

Εφόσον η κινητοποίηση των ελεγκτών πραγματοποιηθεί και η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) δεν προσφύγει κατά της απεργίας, εκείνη την ημέρα δεν θα εκτελείται καμία πτήση από και προς ελληνικό αεροδρόμιο, πέραν όσων προβλέπονται από το ισχύον νομικό πλαίσιο.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιούνται μόνον οι πτήσεις που αφορούν αεροδιακομιδές, καθώς και οι ειδικές πτήσεις και οι υπερπτήσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι ταξιδιώτες που έχουν προγραμματισμένη πτήση εκείνη την ημέρα θα πρέπει να ενημερωθούν για αλλαγές που αφορούν τις πτήσεις τους.

ΚΥΠΕ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι δυο αναγνώσεις του Σχεδίου Επιδότησης Επιτοκίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ