Stoiximan: Ηγετική παρουσία στο online στοίχημα

Χάρη στις αμέτρητες επιλογές, τις μοναδικές προσφορές και την ανεπανάληπτη εμπειρία που παρέχει στους παίκτες, η Stoiximan πρωταγωνιστεί στην αγορά σε Κύπρο και Ελλάδα

Η Stoiximan ιδρύθηκε το 2012 και από την πρώτη μέρα λειτουργίας της σε Ελλάδα και Κύπρο καθιερώθηκε ως η κορυφαία εταιρεία online στοιχημάτων, πρωταγωνιστώντας χάρη στις αμέτρητες επιλογές, τις μοναδικές προσφορές και την ανεπανάληπτη εμπειρία που παρέχει στους παίκτες.

Η Stoiximan είναι μέλος της Kaizen Gaming, μιας από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες GameTech στην Ευρώπη. Σήμερα δραστηριοποιείται σε 13 χώρες μέσα από δύο brands: Betano (Πορτογαλία, Ρουμανία, Γερμανία, Βραζιλία, Χιλή, Βουλγαρία) και Stoiximan (Ελλάδα, Κύπρος) και απασχολεί περισσότερους από 2.000 εργαζόμενους σε 4 ηπείρους».

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Ήδη, η Stoiximan παρέχει μοναδικές στοιχηματικές επιλογές στους παίκτες, καθώς μπορούν να επιλέξουν χιλιάδες αγορές σε κάθε αθλητικό και όχι μόνο γεγονός. Πέρα από την τεράστια γκάμα αγορών σε κάθε άθλημα και κάθε διοργάνωση, προσφέρει ειδικά στοιχήματα σε όλους τους αγώνες και του κυπριακού πρωταθλήματος, ενώ έχει προσθέσει τα ιδιαίτερα δημοφιλή eSports που δίνουν τη δυνατότητα στους παίκτες να στοιχηματίσουν σε δημοφιλή παιχνίδια όπως το CounterStrike, το League of Legends και άλλα Games.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Kaizen Gaming είναι από τις μεγαλύτερες GameTech εταιρείες στην Ευρώπη και ως μέλος του ομίλου, η Stoiximan έχει λανσάρει πολλές καινοτομίες για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους παίκτες. Οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν τα μεγαλύτερα ματς σε live streaming, μπορούν να επιλέξουν το πολύ δημοφιλές Bet Builder, που σου δίνει τις δυνατότητες να επιλέξεις πολλές αγορές σε έναν αγώνα και έχουν ζωντανή ενημέρωση για τα xGoals προκειμένου να γίνει ακόμη πιο σωστή η πρόβλεψή τους. Πρόσφατα λανσάραμε τα Stoiximan Replays για να μπορούν εύκολα και γρήγορα οι παίκτες να δουν πώς μπήκαν τα γκολ στα ματς που τους ενδιαφέρουν! Μάλιστα, προσθέσαμε και τη δυνατότητα του Apple Pay για μία ακόμη επιλογή για τους παίκτες.

ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Η Stoiximan δεσμεύεται να υιοθετεί πρακτικές Ασφαλούς Στοιχηματισμού, όπως επίσης και να υποστηρίζει την ενημέρωση σχετικά με τον προβληματικό στοιχηματισμό και τη βελτίωση των συνθηκών πρόληψης, παρέμβασης και θεραπείας. Η Πολιτική Ασφαλούς Στοιχηματισμού της Stoiximan δηλώνει τη δέσμευσή της σχετικά με την ελαχιστοποίηση των αρνητικών επιπτώσεων του προβληματικού στοιχηματισμού, όπως και να προωθήσει πρακτικές Ασφαλούς Στοιχηματισμού. Προκειμένου να βοηθήσουμε τους πελάτες μας ως προς τον Ασφαλή Στοιχηματισμό, έχουμε διασφαλίσει το γεγονός ότι όλο το προσωπικό μας εκπαιδεύεται σχετικά με την ενημέρωση για τον Ασφαλή Στοιχηματισμό και παράλληλα προσφέρουμε τις ακόλουθες πληροφορίες και δυνατότητες στην ιστοσελίδα μας:

  • Όρια Στοιχηματισμού/ Απωλειών/ Καταθέσεων οριζόμενα από τους πελάτες.
  • Επιλογή Προσωρινού Κλεισίματος και Αυτο-Αποκλεισμού οριζόμενα από τους πελάτες.
  • Σύνδεσμοι για Οργανώσεις παροχής βοήθειας (GamCare, Gambling Therapy, ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ, Αντιναρκωτικό Συμβούλιο Κύπρου).
  • Πληροφορίες για ενημέρωση και αυτο-προστασία.
  • Πληροφορίες και εργαλεία για την προστασία των ανηλίκων.

Όσον αφορά τα χρηματικά όρια, υπάρχει η δυνατότητα να ορίσεις Ημερήσια/ Εβδομαδιαία/ Μηνιαία και Ετήσια Όρια Στοιχηματισμού/ Απωλειών/ Καταθέσεων. Τα Όρια Στοιχηματισμού/ Απωλειών/ Καταθέσεων μπορούν να οριστούν στην ενότητα Λογαριασμός>Προφίλ>Προστασία Παίκτη.

Περισσότερες πληροφορίες για το πώς η Stoiximan διασφαλίζει το υπεύθυνο στοίχημα υπάρχουν στο: https://www.stoiximan.com.cy/arthro/asfalis-stoiximatismos/278095/

ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΚΕ

Η ευθύνη μας απέναντι στην κοινωνία επεκτείνεται και σε άλλους πυλώνες. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας στην Κύπρο έχουμε υποστηρίξει αθλητικές διοργανώσεις, ομάδες και πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο την ανταπόδοση στην κοινωνία. Η Stoiximan είναι μεγάλος χορηγός του Απόλλωνα και του ΑΠΟΕΛ, έχει σταθερή και μακροχρόνια συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών, ενώ από το 2017 είναι στο πλευρό του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, βοηθώντας να γιγαντωθεί η διοργάνωση και να καθιερωθεί σαν αθλητικός θεσμός. Παράλληλα, προσφέρει σταθερά σε ευπαθείς ομάδες και φιλανθρωπικές Οργανώσεις, όπως στον Ερυθρό Σταυρό Λεμεσού, ενώ στην περίοδο της καραντίνας συνεισέφερε στον ΟΚΥπΥ με υλικό πρώτης ανάγκης για τον Οργανισμό.

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Θεωρούμε τη συμμόρφωση με τον νόμο περί προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR) μια διαδικασία συνεχούς βελτίωσης, γι’ αυτό υιοθετούμε μία ολιστική προσέγγιση για τη διασφάλιση του απορρήτου των πελατών μας. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε ένα προστατευμένο περιβάλλον, ώστε οι χρήστες μας να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας, ενώ νιώθουν ότι τα δεδομένα τους παραμένουν ασφαλή. Για τον λόγο αυτό, εφαρμόζουμε ένα ολοκληρωμένο πλέγμα τεχνικών μέτρων σε κάθε βήμα επεξεργασίας δεδομένων και είμαστε απολύτως διαφανείς, με σαφείς πολιτικές απορρήτου που περιγράφουν στους χρήστες μας το εύρος και τον τρόπο χρήσης των δεδομένων που συλλέγουμε. Επίσης, έχουμε δημιουργήσει ένα σύγχρονο περιβάλλον διεπαφής σε κάθε ιστοσελίδα και εφαρμογή μας, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να έχουν τον έλεγχο των δεδομένων τους και να ασκούν τα δικαιώματά τους.

Εντός του Οργανισμού μας, φροντίζουμε συνεχώς να προσφέρονται προγράμματα ευαισθητοποίησης των εργαζομένων μας με τις πιο πρόσφατες πρακτικές για την ασφαλή επεξεργασία και προστασία των δεδομένων. Ταυτόχρονα, η έμπειρη ομάδα που πλαισιώνει τον υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων διασφαλίζει ότι οι πρακτικές μας ευθυγραμμίζονται με τις νομοθετικές απαιτήσεις του GDPR και διενεργεί τακτικά ελέγχους και αξιολογήσεις για τον εντοπισμό και τον μετριασμό πιθανών κινδύνων.

Με την τήρηση αυτών των αρχών έχουμε κατορθώσει να οικοδομήσουμε εμπιστοσύνη και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας και αποδεικνύουμε τη δέσμευσή μας στη διατήρηση των υψηλότερων προτύπων προστασίας δεδομένων στην αγορά που λειτουργούμε!

Top 5 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

1. Premier League

2. NBA

3. Serie A

4. La Liga

5. Champions League

 

Διαβάστε επίσης: Energame: Η Κύπρος αναδεικνύεται ως το ιδανικό επιχειρηματικό περιβάλλον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ