H Parimatch λειτουργεί με βάση την καινοτομία της ψηφιακής εποχής

Βασικές αρχές της εταιρείας είναι η ασφάλεια και η νομιμότητα σε όλο το φάσμα λειτουργίας του Ογανισμού και η πλήρης εφαρμογή των κανόνων Υπεύθυνου Παιχνιδιού

Η Parimatch γεννήθηκε το 1996, στην Ουκρανία, όπου και έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο του στοιχήματος. Στην πορεία του χρόνου, εξελίχθηκε σε ένα διεθνές brand που σήμερα δραστηριοποιείται σε χώρες του CIS, της Ασίας, της Αφρικής και της Ευρώπης, ενώ συγχρόνως μελετά συνεχώς την είσοδό της σε καινούργιες αγορές. Στην Κύπρο, η Parimatch δραστηριοποιείται από τον Οκτώβριο του 2017 μέσω της ιστοσελίδας www.parimatch.com.cy και της εταιρείας PARI - TECH (CY) LIMITED που κατέχει τη σχετική άδεια από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου.

Βασικές αρχές της εταιρείας είναι η ασφάλεια και η νομιμότητα σε όλο το φάσμα λειτουργίας του Οργανισμού και η πλήρης εφαρμογή των κανόνων Υπεύθυνου Παιχνιδιού της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων. Αξίζει να τονίσουμε πως η εταιρεία έχει συνδέσει το όνομά της με σημαντικές χορηγίες προς ορισμένους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της χώρας (ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ και Άρης Λεμεσού), αλλά και διεθνώς (Τσέλσι, Γιουβέντους, Λέστερ και Έβερτον).

Οι εγγεγραμμένοι χρήστες του Parimatch brand διεθνώς ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια με 650.000 στοιχήματα να πραγματοποιούνται καθημερινά.

Ο όμιλος εργοδοτεί περισσότερους από 1.600 υπαλλήλους σε γραφεία σε όλο τον κόσμο και στην Κύπρο έχει παρουσία σε Λευκωσία και Λεμεσό.

H Parimatch λειτουργεί με βάση την καινοτομία της ψηφιακής εποχής και συνεχώς αναπτύσσεται και βελτιώνει την ποιότητα εμπειρίας των πελατών της, την οποία απολαμβάνουν περισσότεροι από 2,6 εκατομμύρια χρήστες σε τέσσερις ηπείρους.

ΠΛΗΘΩΡΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ

Η εταιρεία προσφέρει πληθώρα στοιχηματικών επιλογών (ίσως τις περισσότερες από κάθε άλλη στοιχηματική εταιρεία στην Κύπρο) σε αγορές ανά το παγκόσμιο. Λόγω του υψηλού ανταγωνισμού που υπάρχει στην Κύπρο, η εταιρεία μας βρίσκει συνεχώς τρόπους να εξελίσσεται και να εμπλουτίζει την ήδη σπουδαία γκάμα της, με νέες επιλογές και προσφορές για τους παίκτες μας. Μεγάλη έμφαση δίνεται στο κομμάτι των ESPORTS, όπου και παρατηρείται μια ραγδαία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια.

Η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Νούμερο 1 στοιχηματική επιλογή είναι το Ποδόσφαιρο όπως και στις περισσότερες χώρες, ενώ στις ανερχόμενες επιλογές συγκαταλέγεται το E-Sports, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει ραγδαία ανάπτυξη στην κυπριακή αγορά. Οι Κύπριοι αρέσκονται επίσης να στοιχηματίζουν σε παιχνίδια καλαθόσφαιρας Ευρωλίγκα και ΝΒΑ, καθώς και στο Τένις που επίσης τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει αυξημένη στοιχηματική δραστηριότητα. Την πεντάδα συμπληρώνει το Volley ενώ σε πολύ καλά επίπεδα βρίσκεται και η αγορά του Πινγκ – Πονγκ.

ΠΡΟΦΙΛ ΠΑΙΚΤΩΝ

Ο μέσος Κύπριος παίκτης αντιλαμβάνεται την ενασχόληση με το στοίχημα ως διασκέδαση. Πάντα θα υπάρχουν και οι περιπτώσεις στις οποίες κάποιοι παίκτες θα στοιχηματίσουν μεγάλα ποσά, αλλά ως εταιρεία διασφαλίζουμε να υπάρχουν πρόνοιες για την προστασία αυτού όπως και κάθε παίκτη. Ηλικιακά, είναι γύρω στα 30 και ευκατάστατος. Είναι γνώστης και υποστηρικτής του αθλητισμού και φαίνεται να διατηρεί μια υγιή σχέση με αυτό.

ΕΥΧΡΗΣΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Ως στοιχηματική εταιρεία διαθέτουμε μια μεγάλη ομάδα υποστήριξης πελατών, η οποία είναι διαθέσιμη 24 ώρες. Διαθέτουμε επίσης ελκυστικές προσφορές για νέους και υφιστάμενους πελάτες. Έχουμε διασφαλίσει ότι οι αποδόσεις που προσφέρουμε στη σελίδα μας είναι από τις πιο ψηλές στην αγορά. Επίσης η κινητή εφαρμογή τηλεφώνου που παρέχουμε είναι το πιο εύχρηστο εργαλείο για μια απόλυτη εμπειρία μέσω του φιλικού προς τον χρήστη λογισμικού. Περαιτέρω, η δυνατότητα για άμεση ανάληψη είναι σίγουρα ένας πολύ καλός λόγος για τον οποίο κάποιος θα ήθελε να είναι χρήστης της εφαρμογής μας.

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το υπεύθυνο στοίχημα είναι ίσως το πιο σημαντικό βήμα προόδου που έχει κάνει η εταιρεία τα τελευταία 2 χρόνια. Σε συνεργασία με την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, η οποία έχει βοηθήσει πολύ τις στοιχηματικές εταιρείες έτσι ώστε να δημιουργηθούν Κανονισμοί οι οποίοι πρέπει και οφείλουμε να ακολουθούμε, έχουμε προχωρήσει σε σεμινάρια για το προσωπικό της εταιρείας έτσι ώστε να αναγνωρίζεται ένας παίκτης ο οποίος έχει ξεφύγει και να του παρέχονται οι ανάλογες συμβουλές και παροτρύνσεις για να αποφεύγονται οι καταχρήσεις.

Περισσότερα για το Ασφαλές Παιχνίδι μπορείτε να βρείτε στην σελίδα μας https://parimatch.com.cy/safergambling

ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΚΕ

Η εταιρεία μας έχει συνάψει χορηγίες με διάφορους Οργανισμούς όπως η Εθνική Παραολυμπιακή Επιτροπή της Κύπρου για τη στήριξη των αθλητών μας, αλλά και με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για χορήγηση συγκεκριμένων προγραμμάτων σε φοιτητές. Σκοπός μας είναι η υγιής ανάπτυξη και εξέλιξη του χώρου του αθλητισμού μέσω όλων των διόδων όπως και η σωστή ενημέρωση για θέματα Ασφαλούς Παιχνιδιού.

Επίσης, οι υποθέσεις με τα στημένα παιχνίδια είναι κάτι που μας ανησυχεί και παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις. Είμαστε συνεχώς σε επικοινωνία με την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων η οποία μας ενημερώνει άμεσα όταν υπάρχει ύποπτος αγώνας, έτσι ώστε να σταματήσουμε να παρέχουμε τον συγκεκριμένο αγώνα σε μια προσπάθεια διασφάλισης της αξιοπιστίας μας προς τους πελάτες μας. Είναι ένα φαινόμενο που υφίσταται και σε άλλες χώρες για το οποίο οι αρμόδιες αρχές σε συνεργασία με τις Στοιχηματικές Εταιρείες προσπαθούν να βρουν λύσεις για καταπολέμηση αυτού.

Τέλος, στην Parimatch λαμβάνουμε πολύ σοβαρά τον ρόλο μας περί προστασίας τόσο των προσωπικών δεδομένων όσο και των διαδικασιών περί Anti Money Laundering (AML). Το προσωπικό μας είναι άρτια καταρτισμένο και λαμβάνει διά βίου μάθηση τόσο σε θέματα GDPR όσο και AML παρακολουθώντας αρκετά σεμινάρια για να είναι πάντα επικαιροποιημένες οι υπηρεσίες μας.

Η Parimatch μάλιστα πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά σε θέματα εκπαίδευσης προσωπικού, αφού το τμήμα πρώτης γραμμής της εταιρείας μας (Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών) έχει λάβει πιστοποίηση AML Officer από την αρμόδια αρχή της CySec.

Παράλληλα, χρησιμοποιώντας συστήματα υψηλής τεχνολογίας παρέχουμε στο προσωπικό μας όλα τα απαραίτητα εφόδια για τη σωστή επεξεργασία και αποθήκευση των προσωπικών δεδομένων, έχοντας πάντα ως πρώτιστο μέλημα την ασφάλεια του πελάτη μας.

Διαβάστε επίσης: Energame: Η Κύπρος αναδεικνύεται ως το ιδανικό επιχειρηματικό περιβάλλον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ