Megabet Plus: Δέσμευσή μας η παροχή κορυφαίων υπηρεσιών αθλητικού στοιχήματος

Ακολουθούμε μια omni-channel στρατηγική, που μας έχει κατατάξει στην πρώτη θέση της βιομηχανίας στην Κύπρο κερδίζοντας ευρεία αναγνώριση ως το κορυφαίο brand στο νησί

Για περισσότερα από 30 χρόνια, η Megabet Plus διαπρέπει στην Κύπρο. Ξεκινώντας ως αλυσίδα μικρών πρακτορείων στοιχημάτων, επεκτάθηκε ραγδαία σε όλες τις πόλεις και τα χωριά του νησιού, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του κυπριακού κοινού και προσφέροντας μια ευχάριστη εμπειρία και ένα τεράστιο φάσμα διοργανώσεων και υπηρεσιών. Σήμερα, η Megabet Plus είναι ένας μοντέρνος όμιλος στοιχήματος, που παρέχει ένα απαράμιλλο φάσμα διοργανώσεων και αγορών τόσο στα πάνω από 200 φυσικά σημεία, όσο και στο διαδίκτυο, ακολουθώντας μια omni-channel στρατηγική, που την έχει κατατάξει στην πρώτη θέση της βιομηχανίας στην Κύπρο.

Η αφοσιωμένη ομάδα μας, με περισσότερους από 450 υπαλλήλους, κυρίως Κύπριους, εξυπηρετεί στα κεντρικά γραφεία και στα καταστήματα στοιχημάτων Megabet Plus. Τηρούμε τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες αθλητικού στοιχήματος και ψυχαγωγίας σε κάθε γωνιά της χώρας, κερδίζοντας ευρεία αναγνώριση ως το κορυφαίο brand στο νησί.

ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Η Megabet Plus έχει ριζώσει στις καρδιές και το μυαλό των παικτών της Κύπρου, μέσω μιας μοναδικής και πολυδιάστατης εμπειρίας παιχνιδιού, συνδυάζοντας τόσο την online πλατφόρμα μας όσο και τα φυσικά καταστήματά μας. Είτε οι παίκτες επιλέγουν την ευκολία του online παιχνιδιού, είτε απολαμβάνουν τα φυσικά μας καταστήματα, η Megabet Plus είναι αφοσιωμένη στην παροχή άριστης εξυπηρέτησης και εμπειρίας. Προσφέρουμε μια εντυπωσιακή και πλούσια γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, όπως ειδικές αγορές για όλα τα παιχνίδια και τα αθλήματα, ζωντανό στοίχημα, τόσο online όσο και offline, cashout και πολλές άλλες ειδικές προσφορές για τους παίκτες. Προσφέρουμε περισσότερες από 50,000 επιλογές παιχνιδιών και διοργανώσεων τον μήνα, οι οποίες είναι οι πιο πολλές, που μπορεί να βρει κανείς, με διαφορά! Βάσει της εποχής, το τένις, το μπάσκετ, το κρίκετ και η επιτραπέζια αντισφαίριση είναι πολύ δημοφιλή!

Επιπλέον, προσφέρουμε επιλογές eGaming, UFC, Formula 1, καλαθόσφαιρα, κρίκετ και βελάκια, όμως πάντα αναζητούμε να εισάγουμε περισσότερες επιλογές παιχνιδιών από όλο τον κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήμασταν οι πρώτοι στην αγορά με πληθώρα προϊόντων και τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται στις μεγαλύτερες αγορές σε όλο τον κόσμο και εξακολουθούμε να αναζητούμε το καλύτερο για να το φέρουμε στο νησί.

ΠΕΛΑΤΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Ήμασταν από τους πρώτους στην Κύπρο που προσφέραμε μια ολοκληρωμένη online και offline πλατφόρμα, παρέχοντας μια μοναδική εμπειρία για τους παίκτες, είτε αποφασίσουν να επισκεφθούν ένα φυσικό κατάστημά μας, είτε μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας. Ακολουθούμε μια πελατοκεντρική προσέγγιση και προσφέρουμε στους παίκτες μας πολλά διαφορετικά εργαλεία προς όφελός τους, όπως μια εντυπωσιακή σειρά μπόνους, cash-out και πολλές προσφορές για να βελτιώσουμε την εμπειρία τους.

ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Μέρος των δράσεων και των προτεραιοτήτων μας είναι η διασφάλιση του Ασφαλούς Παιχνιδιού. Ως Οργανισμός, η Megabet Plus είναι πλήρως αφοσιωμένη στην προώθηση και εφαρμογή του Ασφαλούς Παιχνιδιού και έχει εφαρμόσει πρακτικές, στις υπηρεσίες παιχνιδιών μας, που επιτρέπουν στους παίκτες να στοιχηματίζουν υπεύθυνα. Μέσω της εξαιρετικής σχέσης μας με τη ρυθμιστική αρχή, την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, έχουμε θέσει και εφαρμόσει πολύ αυστηρές διαδικασίες και κατευθυντήριες γραμμές για να διασφαλίσουμε μια ασφαλέστερη εμπειρία παιχνιδιού για τους παίκτες.

Οι παίκτες μπορούν και ενθαρρύνονται, να θέτουν όρια στη στοιχηματική τους δραστηριότητα είτε καθημερινά, είτε εβδομαδιαία είτε ακόμη και μηνιαία. Μπορούν να δουν το ιστορικό στοιχημάτων τους και μπορούν ακόμη και να χρησιμοποιήσουν ένα εργαλείο αυτοαξιολόγησης που διατίθεται στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα για να καθορίσουν εάν έχουν προβληματική συμπεριφορά όσον αφορά το στοίχημα. Διασφαλίζουμε επίσης ότι προσφέρουμε περιοδικά τακτικά σεμινάρια και εκπαιδευτικές εκστρατείες με όλους τους ενδιαφερόμενους, ούτως ώστε να μπορούμε να ανταλλάζουμε πληροφορίες, κανονισμούς και πρακτικές για το Ασφαλέστερο Παιχνίδι, με συχνό και έγκαιρο τρόπο.

ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΚΕ

Ως κυπριακή εταιρεία, η Megabet Plus έχει δεσμευτεί να προσφέρει στην κοινωνία μέσω ενός εκτεταμένου Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο. Διεξάγουμε εκστρατείες αιμοδοσίας ετησίως σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων μας, συμμετέχουμε σε πρωτοβουλίες καθαρισμού χώρων στις πιο δραστήριες περιοχές μας και διατηρούμε μια σχέση και ένα δίκτυο φιλανθρωπικών οργανώσεων στις οποίες προσφέρουμε τακτικά. Παράλληλα, οι δραστηριότητές μας παρέχουν εισόδημα σε 500 οικογένειες στην Κύπρο και συνεργαζόμαστε σχεδόν αποκλειστικά με Κύπριους προμηθευτές και εταιρείες. Μόνο δύο από τους συνεργάτες μας δεν εδρεύουν στην Κύπρο, αλλά αυτό οφείλεται αποκλειστικά στο γεγονός ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία που χρειαζόμαστε δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμη από καμία τοπική εταιρεία. Διαφορετικά, προτιμούμε να συνεργαζόμαστε με ντόπιους προμηθευτές - αυτό πιστεύουμε ότι είναι η πιο υπεύθυνη ενέργεια που προβαίνουμε ως εταιρεία για να δώσουμε πίσω στην Κύπρο, στο σύνολό της.

Η Megabet Plus είναι μια πραγματικά κυπριακή εταιρεία, αποτελούμενη εξ ολοκλήρου από Κύπριους. Ακόμη και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός μας, κ. Dominique Laconico, θεωρεί τον εαυτό του «υιοθετημένο» Κύπριο και το έχει δηλώσει πολλές φορές. Είμαστε πολύ περήφανοι που δίνουμε πίσω στην κυπριακή κοινωνία, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη μας, με αυτόν τον μικρό αλλά βαρυσήμαντο τρόπο, που μας αγκάλιασαν και μας θεωρούν δικούς τους όλα αυτά τα χρόνια!

Παραμένουμε συνεχώς μπροστά, υιοθετώντας βέλτιστες πρακτικές από κορυφαίες παγκόσμιες εταιρείες και συμμετέχοντας ενεργά σε μεγάλες εκθέσεις παιχνιδιών και τεχνολογίας, τοποθετώντας τους εαυτούς μας στο βάθρο των καινοτόμων και ηγετών της αγοράς στην Κύπρο. Υπερασπιζόμαστε την εκπαίδευση και την κατάρτιση καθώς ό,τι μαθαίνουμε από την παγκόσμια βιομηχανία το φέρνουμε πίσω στην Κύπρο και διασφαλίζουμε ότι εκπαιδεύουμε διαρκώς την ομάδα μας να χρησιμοποιεί τις βέλτιστες πρακτικές, είτε πρόκειται για την ασφάλεια, είτε για άλλες πτυχές της βιομηχανίας.

top 5 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

1. Premier League

2. Serie A

3. Primera Division

4. World Cup 2022

5. Champions League

Διαβάστε επίσης: Energame: Η Κύπρος αναδεικνύεται ως το ιδανικό επιχειρηματικό περιβάλλον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ