Κατέβασαν τις αναφορές για το ψευδοκράτος Lufthansa, Austrian και SwissAir

Aυτό που κινητοποίησε τα αρμόδια υπουργεία της Δημοκρατίας ήταν οι αποκαλύψεις του Economy Today.

Έπιασαν τόπο τα διαβήματα του Υπουργείου Εξωτερικών σε διπλωματικό επίπεδο και του Υπουργείου Μεταφορών σε δεύτερο χρόνο.

Πριν από μερικές ώρες έχουν αφαιρεθεί από τις ιστοσελίδες των τριών αεροπορικών εταιρειών οι παραπομπές στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου και στο κατοχικό καθεστώς.

Πλέον έχουν αντικατασταθεί με τους κανονισμούς που ισχύουν για τους ταξιδιώτες που εισέρχονται στην χώρα μας μέσω των νόμιμων αεροδρομίων.

Υπενθυμίζεται ότι αυτό που κινητοποίησε τα αρμόδια υπουργεία της Δημοκρατίας ήταν οι αποκαλύψεις του Economy Today.

Σημειώνεται ότι το Economy Today είχε αποκαλύψει ότι στις ταξιδιωτικές οδηγίες του ψευδοκράτους παραπέμπουν τους επιβάτες που ψάχνουν να δουν τους ισχύοντες νόμους εν μέσω πανδημίας και ταξιδεύουν στα αεροδρόμια της Κυπριακής Δημοκρατίας οι κρατικοί αερομεταφορείς Γερμανίας, Αυστρίας και Ελβετίας.

Συγκεκριμένα οι Lufthansa, Austrian Airlines και Swiss Air εώς σήμερα, αντί να παραπέμπουν τους επισκέπτες στους κανονισμούς που ισχύουν στην Κυπριακή Δημοκρατία παράθεταν τα όσα ισχύουν στο ψευδοκράτος και το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου.

Μπορείτε στο να δείτε τις αλλαγές που έχουν γίνει συγκρίνοντας τα στιγμιότυπα που είχαν παρθεί από τις ιστοσελίδες στις 26 Οκτωβρίου και τις αναφορές στο ψευδοκράτος και τις διαφοροποιήσεις που έχουν φέρει σήμερα οι αντιδράσεις από τα αρμόδια όργανα της Κυπριακής Δημοκρατίας πατώντας στους σχετικούς συνδέσμους του αρχικού ρεπορτάζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ