Η Apple βάζει φρένο στο Netflix με το TV+ και μόνο €4,99

Η Apple Inc. δήλωσε ότι η αρχική τηλεοπτική συνδρομή της TV + θα ξεκινήσει την 1η Νοεμβρίου για 4,99 δολάρια το μήνα, χαμηλότερα από την τιμή των ανταγωνιστικών προσφορών.

Ο Τεχνολογικός Γίγαντας του Cupertino, με έδρα την Καλιφόρνια, ανακολινωσε χθές τις νέες εκδόσεις του iPhone. Η υπηρεσία θα είναι δωρεάν για ένα χρόνο με αγορές νέων συσκευών της Apple, δήλωσε ο Tim Cook, Διευθύνων Σύμβουλος της Apple.

Η υπηρεσία TV + εισέρχεται σε ένα πολυσύχναστο πεδίο που περιλαμβάνει ήδη τις εταιρείες Netflix Inc., Amazon.com Inc., Hulu και HBO της AT & T Inc. Το Νοέμβριο, η Walt Disney Co. σχεδιάζει να δρομολογήσει μια υπηρεσία ροής Disney +, με ένα τεράστιο κατάλογο τίτλων, για $ 6.99 το μήνα. Η συνδρομή του Netflix σε επίπεδο εισόδου είναι $ 8,99 το μήνα στις Η.Π.Α.

Οι μετοχές της Netflix και της Disney υποχώρησαν μετά την ανακοίνωση την Τρίτη, ενώ η μετοχή της Apple ανέβηκε.

Η Apple προωθεί υπηρεσίες για να παράγει επιπλέον έσοδα από τη μεγάλη χρήση iPhone, iPad, Mac και Apple Watch. Οι καταναλωτές αργούν να αντικαταστήσουν τις συσκευές τους εξαιτίας των υψηλών τιμών, του κορεσμού της αγοράς, των οικονομικών χτύπων και της έλλειψης νέων, πρωτοποριακών χαρακτηριστικών.

Η υπηρεσία TV + της Apple, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Μάρτιο με την Oprah Winfrey, την Jennifer Aniston και άλλα αστέρια, θα στερείται ενός μεγάλου κατάλογου και θα επικεντρωθεί σε πρωτότυπες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Ωστόσο, ορισμένοι αναλυτές πρότειναν ότι η Apple TV + θα μπορούσε να φτάσει τα 100 εκατομμύρια συνδρομητές την επόμενη δεκαετία, γεγονός που θα την καθιστούσε σημαντικό αμφισβητία για την Netflix και την Amazon.

Η τιμολόγηση της Apple υποτιμά το κόστος των άλλων ψηφιακών υπηρεσιών της, όπως η Apple Music και η Apple News +.

Η Apple TV + θα κυκλοφορήσει με λίγους τίτλους, όπως είπε η Apple, συμπεριλαμβανομένων των Dickinson και The Morning Show. Στην εκδήλωσή της, η Apple παρουσίασε ένα τρέιλερ για το See με τον Jason Momoa.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή τηλεόρασης που είναι προεγκατεστημένη σε iPhones, iPads, iPod touch, Apple TV και σύντομα Mac. Θα ενσωματωθεί με την υπηρεσία Apple TV Channels, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να εγγραφούν σε άλλους παρόχους όπως HBO, STARZ και Showtime ξεχωριστά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ