Οι Άγγλοι Millennials πληρώνουν πολλούς φόρους για λίγα πλεονεκτήματα 

Οι νέοι Millennials ​βρίσκονται σε πορεία για να επιτύχουν μια χειρότερη διαπραγμάτευση από το σύστημα φορολογίας και παροχών του Ηνωμένου Βασιλείου από οποιαδήποτε άλλη μεταπολεμική κοόρτη, σύμφωνα με το Ίδρυμα Ψήφισμα.

Σε μια ακόμη ένδειξη του χάσματος των γενεών στη Βρετανία, ο think tank εκτιμά ότι οι Βρετανοί που γεννήθηκαν το 1996 θα λάβουν μόνο 132.000 λίρες (170.000 δολάρια) περισσότερο στις δημόσιες υπηρεσίες όπως η υγειονομική περίθαλψη, η εκπαίδευση και η κοινωνική ασφάλιση από ό, τι πληρώνουν στον φόρο - το «μέρισμα ευημερίας» που απολάμβαναν όσοι γεννήθηκαν στα μέσα της δεκαετίας του 1950.

Η προειδοποίηση περιέχεται σε μια ενημερωμένη έκδοση του "The Pinch," η οποία δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά πριν από τις γενικές εκλογές του 2010. Με τη Βρετανία να κατευθύνεται τώρα για τις τρίτες εκλογές από τότε, το Ίδρυμα Ψήφισης παρότρυνε τα κυριότερα πολιτικά κόμματα να αποκαταστήσουν αυτό που θεωρεί ως συνεχή πολιτική μεροληψία υπέρ των παλαιότερων γενεών.

Τα διαμερίσματα ανοίγουν περισσότερο από μια δεκαετία πριν και έχουν «χειροτερέψει», δήλωσε ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ψήφισμα David Willetts. "Οι νέοι έχουν αλλάξει σύντομα λόγω της έλλειψης αξιοπρεπούς αύξησης των αμοιβών, της έλλειψης αξιοπρεπών, προσιτών κατοικιών και ενός κράτους που αναμένει να πληρώσουν περισσότερα για να λάβουν λιγότερα".

Το συρρικνούμενο μέρισμα ευημερίας για τους Millennials ​καθοδηγείται από δύο παράγοντες, δήλωσε το ίδρυμα. Πρώτον, υπάρχουν λιγότεροι χιλιάδες φορολογούμενοι για τη χρηματοδότηση δημόσιων υπηρεσιών. Δεύτερον, οι νεότερες γενιές έχουν πληγεί από τη μείωση της γενναιοδωρίας της υποστήριξης των παροχών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ