Ο Πανίκος Νικολάου στο τιμόνι του Συνδέσμου Τραπεζών

Συνεχίζει για ακόμη ένα χρόνο στην προεδρία του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου ο Πανίκος Νικολάου.

Έπειτα από ομόφωνο απόφαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου, ο Πανίκος Νικολάου συνεχίζει στην προεδρία του οργανισμού για ακόμη ένα χρόνο. Η απόφαση λήφθηκε στο πλαίσιο της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου η οποία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, 8 Σεπτεμβρίου 2021.

Σημειώνεται ότι η θητεία, τόσο του Προέδρου όσο και των Μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Τραπεζών, είναι μονοετής.

Τις τρεις θέσεις Αντιπροέδρων στην Εκτελεστική Επιτροπή έχουν αναλάβει στελέχη των ακόλουθων τραπεζών:

  • Oliver Gatzke, Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Ελληνικής Τράπεζας
  • Αριστείδης Βουράκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Astrobank
  • Γιάννης Λοΐζου, Aνώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Ancoria

Αναφέρεται ακόμη ότι φέτος, όπως και πέρσι λόγω των συνθηκών που δημιουργεί η πανδημία, η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Τραπεζών πραγματοποιήθηκε με υβριδικό τρόπο, ο οποίος περιλαμβάνει φυσική παρουσία για τις εργασίες του ΔΣ προς ανάδειξη νέου προέδρου και μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής και αξιοποίηση της τεχνολογίας για υλοποίηση του τελετουργικού μέρους.

Το ΔΣ και ο Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου εκφράζουν τις ιδιαίτερες ευχαριστίες τους στον Υπουργό Οικονομικών, κ. Κωνσταντίνο Πετρίδη, τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, κ. Κωνσταντίνο Ηροδότου καθώς και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ευρωπαϊκής Τραπεζικής Ομοσπονδίας, κ. Wim Mijs, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία και τις ομιλίες τους τις εργασίες της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του οργανισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ