Στελέχη Citi Bank και πρώην ΣΠΕ στην Επιτροπή για Συνεργατισμό

Η συνεδρίαση θα είναι ανοικτή ως προς την παρουσία κοινού, αλλά θα απαγορεύεται οποιαδήποτε ηχογράφηση ή/και φωτογράφιση ή/και βιντεοσκόπηση.

Με καταθέσεις στελεχών της Citi Bank μέσω τηλεδιάσκεψης, αλλά και την παρουσία στελεχών πρώην ΣΠΕ και του Πρόεδρου του Συνδέσμου Προστασίας Δανειοληπτών Τραπεζών, συνεχίζονται την επόμενη εβδομάδα οι εργασίες της Ερευνητικής Επιτροπής για την κατάρρευση του Συνεργατικού Πιστωτικού Ιδρύματος.
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τη Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου στις 09.00πμ θα καταθέσει ο Ευστάθιος Ευστάθιου, πρώην Γραμματέας ΣΠΕ Άχνας και πρώην Προϊστάμενος Επαρχιακού Γραφείου Ανάκτησης Χρεών, Διαχείρισης Καθυστερήσεων & Αναδιάρθρωσης Αμμοχώστου ΣΚΤ.

Θα ακολουθήσει στις 10.30πμ ο Pantelis Lekkas, Managing Director of EMEA Financial Institutions Investment Banking της Citi Group και στις 12.00 ο Alexander Pretzner, Co-Head of EMEA Financial Institutions Investment Banking της Citi Group.

Την Τρίτη, 23 Οκτωβρίου οι καταθέσεις θα ξεκινήσουν στις 11.00πμ με τον Κώστα Μελά, Πρόεδρο του Συνδέσμου Προστασίας Δανειοληπτών Τραπεζών. Θα ακολουθήσουν στις 11.30πμ η Ελένη Γεωργίου, πρώην Εσωτερικός Ελεγκτής ΣΠΕ Αθηαίνου
και στις 12.30μμ ο Γιαννάκης Γιαννάκη, πρώην Γραμματέας ΣΠΕ Παραλιμνίου.

H Ερευνητική Επιτροπή αναφέρει τέλος ότι η συνεδρίαση θα είναι ανοικτή ως προς την παρουσία κοινού, αλλά θα απαγορεύεται οποιαδήποτε ηχογράφηση ή/και φωτογράφιση ή/και βιντεοσκόπηση. Η κατάθεση των στελεχών της Citi Bank θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης, η οποία θα είναι επίσης ανοικτή στο κοινό και τα ΜΜΕ.

Πηγή: ΚΥΠΕ