Ποιες επιχειρήσεις ανοίγουν και ποιες όχι στο Nicosia Mall

Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν ξανά την βόλτα τους στα αγαπημένα τους καταστήματα, να απολαύσουν το φαγητό και τον καφέ τους παραμένοντας ταυτόχρονα υγιείς και ασφαλείς.

Όλες οι επιχειρήσεις, 141 στο σύνολο, που στεγάζονται στο Nicosia Mall θα επαναλειτουργήσουν κανονικά. Μοναδική εξαίρεση οι αίθουσες κινηματογράφου και ο χώρος διασκέδασης παιδιών για τους οποίους ισχύουν ακόμη τα περιοριστικά μέτρα.

Μετά και την 3η φάση της άρσης των περιοριστικών μέτρων για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, σημείο αναφοράς των χώρων που ανοίγουν είναι το Nicosia Mall.

Μιλώντας στο Economy Today ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλιου του εμπορικού κέντρου, Μιχάλης Χατζηπαντέλας, ανέφερε ότι το Nicosia Mall ανοίγει ξανά τις πόρτες του στις 9 Ιουνίου 2020.

O κ. Χατζηπαντέλας δήλωσε ότι το το Nicosia Mall ανοίγει ξανά στις 9 Ιουνίου 2020. Σημείωσε ωστόσο ότι καθ’ όλη την διάρκεια των περιοριστικών μέτρων παρέμεινε πλήρως λειτουργικό, λαμβάνοντας όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας και διασφαλίζοντας έτσι την υγεία των χιλιάδων καθημερινών πελατών της υπεραγοράς Αθηαινίτη.

Εν αναμονή των επισκεπτών, το Nicosia Mall έχει λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφάλειας και υγείας. Ανάμεσα στα μέτρα που λήφθηκαν σημειώνεται η απολύμανση όλων των χώρων διακίνησης επισκεπτών/εργαζόμενων, η εντατικοποίηση της συντήρησης και απολύμανση των συστημάτων κλιματισμού/αερισμού, ανάλυση της ποιότητας του αέρα των εσωτερικών χώρων και συνεχής διασφάλιση ότι είναι εντός των επιτρεπόμενων ορίων. 

Επίσης ο κ. Χατζηπαντέλας απαρίθμησε επίσης τα μέτρα που θα λαμβάνονται κατά την λειτουργία του Nicosia Mall:

  • Συνεχής καταμέτρηση των επισκεπτών και επιβεβαίωση της τήρησης του μέγιστου επιτρεπόμενου ορίου
  • Τοποθέτηση σημείων απολύμανσης και προστατευτικά γάντια σε όλες τις εισόδους αλλά και σε πολλά άλλα σημεία εντός των χώρων διακίνησης των επισκεπτών.
  • Συνεχής υπενθύμιση και παρότρυνση των επισκεπτών μέσω σημάνσεων και ηχητικών αναγγελιών όπως τηρούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα ασφάλειας και υγείας
  • Εντατικοποίησης της καθαριότητας των χώρων διακίνησης επισκεπτών και συνεχής απολύμανση σημείων συχνής επαφής, από εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού και απολύμανσης.
  • Μόνιμη παρουσία συνεργείου καθαρισμού και απολύμανσης στους χώρους υγιεινής (WC).
  • Συνεχόμενη ροή φρέσκου αέρα.
  • Συνεχής παρακολούθηση και επιβεβαίωση της τήρησης των οδηγιών και συστάσεων των αρμοδίων αρχών

Τονίστηκε επίσης ότι οι επισκέπτες κατά την επίσκεψή τους θα βιώνουν την ίδια εμπειρία με πριν την πανδημία, με την διαφορά να είναι στα αυξημένα μέτρα ασφάλειας και υγείας που θα ακολουθούνται.​

Πρόσθετα ο κ. Χατζηπαντέλας είπε ότι το Nicosia Mall στην προσπάθεια του να δώσει ώθηση στην ανάκαμψη της οικονομίας, αλλά και ανάσα στους ενοικιαστές του, αποφάσισε ότι δεν θα χρεώσει ενοίκια, για όλη την περίοδο που διήρκεσε η αναστολή των εργασιών του. Επιπλέον από την ημερομηνία επαναλειτουργίας τους μέχρι και την 31 Αυγούστου 2020 θα χρεώσει μόνο το 50%  του συμφωνηθέντος ενοικίου. Μια κίνηση που αποδεικνύει έμπρακτα ότι το Nicosia Mall στηρίζει τους συνεργάτες του σε μία πολύ δύσκολη για αυτούς περίοδο. 

Παράκληση του κ. Χατζηπαντέλα είναι να γίνει σαφές ότι "το Nicosia Mall είναι πανέτοιμο, λαμβάνοντας όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα ασφάλειας και υγείας, ούτως ώστε να μπορούν οι επισκέπτες να κάνουν ξανά την βόλτα τους στα αγαπημένα τους καταστήματα, να απολαύσουν το φαγητό και τον καφέ τους παραμένοντας ταυτόχρονα υγιείς και ασφαλείς."

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ