Το παν και το καναν οι πρατηριούχοι για τα καύσιμα (vid)

Οι πρατηριούχοι ζητούν από τους υποψήφιους Προέδρους να τοποθετηθούν στο θέμα των καυσίμων από τα κατεχόμενα

Το είπαν και το έκαναν οι πρατηριούχοι, σχετικά με την καταγγελία της Κύπρου στην ΕΕ για τα καύσιμα από τα κατεχόμενα.  

«Δεν μας μένει άλλος τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα, η κυβέρνηση δεν έκανε καμία προσπάθεια να το συζητήσουμε», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του συνδέσμου πρατηριούχων, Χριστόδουλος Χριστοδούλου.

Ο κ. Χριστοδούλου μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» ανέφερε ότι «σήμερα θα κοινοποιήσουμε την επιστολή ταυτόχρονα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στην ΕΕ», τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση επιτρέπει την παρανομία».

Μάλιστα, την ίδια ώρα μέσω της εκπομπής έστειλε «κάλεσμα προς τους υποψήφιους Προέδρους να τοποθετηθούν επί του θέματος και να δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του κυπριακού συνδέσμου καταναλωτών, Μάριος Δρουσιώτης, εξέφρασε τη δική του άποψη για τα καύσιμα από τα κατεχόμενα.

Μιλώντας στον δημοσιογράφο, Χρήστο Μιχάλαρο είπε ότι «εδώ και έναν χρόνο ο σύνδεσμος επιδιώκει να σταματήσει τις αγορές από τα κατεχόμενα».

Κληθείς να σχολιάσει την απόφαση των πρατηριούχων να καταγγείλουν την Κύπρο στην ΕΕ, εξήγησε ότι «αποφύγαμε να πάρουμε πολιτική θέση, όμως πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές την ποιότητα των καυσίμων στα κατεχόμενα. Αυτά που εξοικονομούν σήμερα θα τα πληρώσουν διπλά σε τρία χρόνια», τόνισε.

Αναφορικά με την ανάλυση της ποιότητας αυτών των καυσίμων ανέφερε ότι «περιμένω την απάντηση του κράτους για το αν είναι υποδεέστερα τα καύσιμα, αν είναι κατώτερης ποιότητας», κατέληξε.

Δείτε τα βίντεο: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταγγέλλουν την Κύπρο στην ΕΕ για τα καύσιμα από τα κατεχόμενα (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ