Το The Mall of Cyprus έκανε το δικό του, 10 years challenge (pic)

Το πρώτο εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας ακολούθησε την τάση των ημερών και έκανε το δικό του 10 years challenge.

Συγκεκριμένα, το Mall of Cyprus το οποίο άνοιξε τις πόρτες του στο αγοραστικό κοινό το 2007 μετά από 12 χρόνια ζωής και εξέλιξης, δημοσιοποίησε το δικό του μοναδικο 10 year challenge.

Διαβάστε επίσης: Η μάχη των mall στην Κύπρο 

Μέσα από αυτό μπορεί κάποιος να εντοπίσει τις εμφανείς διαφορές στο οικοδόμημα και όχι μόνο.

To The Mall of Cyprus, υπήρξε το πρώτο εµπορικό κέντρο στην Κύπρο και αδιαµφισβήτητα κέρδισε το αγοραστικό κοινό της χώρας από την πρώτη µέρα λειτουργίας του. Το εµπορικό κέντρο, το οποίο καταγράφει ετήσιο τζίρο πέραν των 100 εκατ. ευρώ. 

Το The Mall of Cyprus στεγάζεται σε µια έκταση 65,000 τ.µ., ενώ αθροιστικά και συµπεριλαµβανοµένων και των χώρων του ΙΚΕΑ η έκταση ξεπερνά τα 107,000 τ.µ. Ωστόσο, µετά την επέκταση του χώρου η µεικτή οικοδοµήσιµη επιφάνεια (gross buildable area) του εµπορικού κέντρου θα ανέλθει στα 82,000 τ.µ. και µαζί µε τους χώρους του ΙΚΕΑ θα ξεπερνά τα 124,000 τ.µ.

EXPANDING EXPERIENCES 

Με το σύνθηµα «Expanding Experiences», το The Mall of Cyprus ξεκίνησε έργα επέκτασης, µε στόχο να προσφέρει µία ακόµα υψηλότερου επιπέδου εµπειρία στους επισκέπτες του, µε περισσότερες επιλογές για ψώνια και σηµαντικά αναβαθµισµένο χώρο εστίασης. 

Τα έργα επέκτασης αναµένεται να ολοκληρωθούν στις αρχές του 2019.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ