Altamira Real Estate: Ηγετική παρουσία στον τομέα των ακινήτων

Η Altamira Real Estate αποτελεί την κορυφαία πλατφόρμα διαχείρισης ακινήτων στην Κύπρο

Πέντε χρόνια παρουσίας στην Κύπρο συμπλήρωσε φέτος η Altamira Real Estate, η μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης ακινήτων του νησιού, η οποία παραμένει κυρίαρχη δύναμη του κλάδου, με χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει σήμερα πέραν των 6.000 ακινήτων. Έχοντας υλοποιήσει περισσότερες από 6.500 πωλήσεις ακινήτων, η Altamira Real Estate κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη κάθε ιδιώτη και επιχειρηματία ανάπτυξης γης που αναζητά την κατάλληλη επενδυτική ευκαιρία.

Η Altamira Real Estate αντιπροσωπεύει έναν στρατηγικό συνεργάτη για Κύπριους και ξένους επενδυτές και παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε όλους τους πυλώνες διαχείρισης και πώλησης ακινήτων. Παράλληλα, διαθέτει το ισχυρότερο δίκτυο πωλήσεων, συνεργατών, μεσιτών και αντιπροσώπων στο νησί, που καλύπτει όλο το φάσμα δυνητικών πελατών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις για τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Η εταιρεία εχει εισαγάγει στην κυπριακή αγορά ένα μοναδικό μοντέλο λειτουργίας που στηρίζεται στη διαφάνεια και στην πιο ολοκληρωμένη ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών της, καθιερώνοντας την ανάρτηση νέων ακινήτων κάθε Τρίτη στο www.altamirarealestate.com.cy, δίνοντας τη δυνατότητα στον κάθε ενδιαφερόμενο να εντοπίσει το ακίνητο που καλύπτει τις δικές τους ανάγκες.

Η Altamira Real Estate ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια για τις μοναδικές ευκαιρίες που προσφέρει σε ακίνητα, τα οποία πωλούνται σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές καθώς και για τις εβδομαδιαίες εκστρατείες που παρουσιάζει, με επιλεγμένες προτάσεις σε τιμές προσφοράς. Η Altamira Real Estate παραμένει σταθερά η νούμερο ένα επιλογή για το κοινό και είναι προσηλωμένη στον πρωταρχικό της στόχο, για παροχή του μέγιστου επιπέδου εξατομικευμένης εξυπηρέτησης, από το πρώτο τηλεφώνημα του ενδιαφερόμενου αγοραστή μέχρι την ξενάγηση και την πώληση του ακινήτου. 

ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Με ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο και πολυσυλλεκτικό χαρτοφυλάκιο, που περιλαμβάνει οικιστικά, εμπορικά και βιομηχανικά ακίνητα, γραφειακούς χώρους, έργα ανάπτυξης καθώς και τεμάχια γης σε αστικές, προαστιακές και αγροτικές περιοχές, η Altamira Real Estate παρέχει στο κοινό ένα πλήθος επενδυτικών επιλογών, ικανών να καλύψουν όλες τις ανάγκες. Μεταξύ αυτών και ιδιαίτερα ελκυστικές επενδυτικές ευκαιρίες σε εισοδηματικά ακίνητα με υψηλές αποδόσεις και εξασφαλισμένα άμεσα εισοδήματα από την πρώτη ημέρα της αγοράς. 

ONE STOP SHOP: ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

Δίνοντας προτεραιότητα στη βέλτιστη εμπειρία εξυπηρέτησης των πελατών, η Altamira Real Estate λειτουργεί ως «One Stop Shop», βασισμένο σε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο επιχειρησιακό μοντέλο που προσφέρει άνεση, πρακτικότητα και εξοικονόμηση χρόνου, μέσα από γρήγορες, διαφανείς και ευέλικτες διαδικασίες.

Με έμφαση στην αξιοποίηση αναβαθμισμένης τεχνολογίας και εξειδικευμένων εργαλείων, η Altamira Real Estate διαχειρίζεται τα ακίνητα σε όλο τον κύκλο ζωής τους ενώ η υψηλά καταρτισμένη ομάδα της βρίσκεται στο πλευρό των πελατών, σε όλα τα στάδια εντοπισμού και διαχείρισης των ακινήτων της επιλογής τους. Έτσι, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν ως αρωγούς τα έμπειρα στελέχη της Altamira Real Estate, από την αρχική φάση εντοπισμού ενός ακινήτου μέχρι τον σχεδιασμό, τη διενέργεια σχετικών μελετών, την κοστολόγηση του έργου, τη διαχείριση της κατασκευής και την ολοκλήρωσή της.

Παράλληλα, έχοντας αναπτύξει το μεγαλύτερο εσωτερικό και εξωτερικό δίκτυο υπηρεσιών διαχείρισης χαρτοφυλακίου (Asset Management), παρέχει τον πλήρη κύκλο διαχείρισης υπηρεσιών Rental Management, Property Management, Real Estate Project Development και Portfolio Management.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Η εξειδίκευση και η άριστη τεχνογνωσία της Altamira Real Estate αποτυπώνεται και στην ίδια την ομάδα της, η οποία είναι η μεγαλύτερη στον τομέα των ακινήτων στην Κύπρο και αριθμεί 100 μέλη, έτοιμα να παράσχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε κάθε ενδιαφερόμενο επενδυτή. Η ομάδα πωλήσεων της Altamira Real Estate προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση και εξειδικευμένες συμβουλές, μέσα από το τηλεφωνικό κέντρο της στο +357 22 696 500 και 8000 8200 (χωρίς χρέωση), από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, μεταξύ των ωρών 8 π.μ. - 5 μ.μ. Συγχρόνως, δίνεται η δυνατότητα διευθέτησης ξενάγησης στο ακίνητο που επιθυμεί ο επενδυτής, με συνοδεία μελών των επαρχιακών ομάδων πωλήσεων. 

Η Altamira Real Estate διαθέτει, επίσης, τη μεγαλύτερη εξειδικευμένη ομάδα εκτιμήσεων, η οποία αποτελείται από εγκεκριμένους εκτιμητές και συμβούλους –μέλη του Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) και του Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου (ΕΤΕΚ)– και έχει την ευθύνη για διάθεση των ακινήτων στις αντικειμενικές τιμές της αγοράς, που ανταποκρίνονται στην πραγματική αξία κάθε προς πώληση ακινήτου.

ΕΝΑ «ΚΛΙΚ» ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ

Η ιστοσελίδα www.altamirarealestate.com.cy αποτελεί μια σύγχρονη σχεδιασμένη ψηφιακή πύλη, που παρέχει στους χρήστες εύκολη πλοήγηση στις πλούσιες επιλογές ακινήτων. Με άνετη χρήση σε όλες ανεξαιρέτως τις ψηφιακές συσκευές, η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα, προσφέροντας στους επισκέπτες πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας φωτογραφίες, στοιχεία, χάρτες και προδιαγραφές για ευρύ φάσμα των προς πώληση ακινήτων. Επιπλέον, αξιοποιώντας τεχνολογία αιχμής, η ιστοσελίδα της Altamira Real Estate δίνει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να περιηγηθούν ψηφιακά σε επιλεγμένα ακίνητα, μέσα από τη χρήση του εξειδικευμένου λογισμικού 3D Virtual Tours.

Ακόμα, οι επισκέπτες μπορούν να εγγραφούν στο εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της Altamira Real Estate, ώστε να λαμβάνουν αμέσως πληροφόρηση σχετικά με τις διαθέσιμες προσφορές και εκστρατείες ή να δημιουργήσουν τον προσωπικό τους λογαριασμό στο «My Altamira», αποκτώντας πρόσβαση σε εξειδικευμένες υπηρεσίες. 

ΝΕΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ

Για την κυπριακή αγορά ακινήτων, η Τρίτη είναι μια ημέρα ταυτισμένη με τις νέες αναρτήσεις ακινήτων, που διαθέτει προς πώληση η Altamira Real Estate. Σε εξαιρετικά ελκυστικές τιμές και τοποθεσίες, οι εβδομαδιαίες μοναδικές ευκαιρίες και οι ειδικές προσφορές της περιμένουν τους ενδιαφερόμενους αγοραστές στην ιστοσελίδα της, www.altamirarealestate.com.cy, παρέχοντας μια γκάμα επιλογών για το ακίνητο της αρεσκείας τους, στην τιμή που τους ταιριάζει. 

Παραθαλάσσιο τεμάχιο γης στους Σοφτάδες (CG10674)

Ανάμεσα στις ελκυστικές προτάσεις που διαθέτει, το ενδιαφέρον κεντρίζει παραθαλάσσιο τεμάχιο γης, ιδανικό για οικιστική ανάπτυξη, στην κοινότητα Σοφτάδες στην επαρχία Λάρνακας. Το ακίνητο διαθέτει συνολική έκταση 188.692 τ.μ. και πρόσωπο που ξεπερνά τα 140 μέτρα επί του παραλιακού μετώπου ενώ πωλείται στην τιμή των €23 εκατομμυρίων. Βρίσκεται πολύ κοντά στην τουριστική περιοχή Περβολιών αλλά και στο «Camel Park» στον Μαζωτό ενώ προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις στο αεροδρόμιο Λάρνακας και όλων των ειδών υπηρεσίες και ανέσεις. Αποτελεί ελκυστική επιλογή για επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης και είναι κατάλληλο για μεγάλες αναπτύξεις, όπως ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα, κέντρα αθλητισμού κ.ά.

Γωνιακό εμπορικό οικόπεδο στη Λακατάμια (PR10393) 

Γωνιακό εμπορικό οικόπεδο ξεχωρίζει στον Δήμο Λακατάμιας στην επαρχία Λευκωσίας. Το ακίνητο βρίσκεται στην περιοχή ΣΤΕΛΜΕΚ, που συνορεύει με τη Μακεδονίτισσα και βρίσκεται κοντά στο εμπορικό κέντρο «Nicosia Mall». Διαθέτει εμβαδόν 7.871 τ.μ., έχει ορθογώνιο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια ενώ εφάπτεται πεζόδρομου και της συμβολής των οδών Εμπεδοκλέους και Ισοκράτους, με μεγάλη πρόσοψη περί τα 175 μέτρα. Εμπίπτει εντός της Εμπορικής Πολεοδομικής Ζώνης Εβ με συντελεστή δόμησης 90% και κάλυψης 45% ενώ είναι ιδανικό για ανάπτυξη μικτής χρήσης. Πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €2.400.000.

Παραθαλάσσιο χωράφι στην Πόλη Χρυσοχούς (PR12956) 

Στην Πόλη Χρυσοχούς στην επαρχία Πάφου, εντοπίζεται παραθαλάσσιο χωράφι με εμβαδόν 21.410 τ.μ. Το ακίνητο βρίσκεται μόλις μερικά μέτρα από την παραλία ενώ διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς το τουριστικό κέντρο της κοινότητας, τα γειτονικά χωριά και τις όμορφες παραλίες της περιοχής. Διαθέτει ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επιφάνεια ενώ εφάπτεται του κύριου δρόμου Πόλης Χρυσοχούς - Αργάκας, με συνολικό πρόσωπο περί τα 86 μέτρα. Προσφέρει πανοραμική και απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα ενώ το μέγεθος του είναι κατάλληλο για ανάπτυξη τουριστικού συγκροτήματος ή/και για διαχωρισμό οικοπέδων με πολύ καλές προοπτικές. Είναι κατάλληλο για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης. Πωλείται στην ενδεικτική τιμή του €1.700.000.

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Altamira Real Estate αποτελεί τη μεγαλύτερη πλατφόρμα ακινήτων της Κύπρου, η οποία διαχειρίζεται τα χαρτοφυλάκια ακινήτων της doValue Cyprus και διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο πωλήσεων στο νησί. Είναι μέλος του διεθνούς Ομίλου doValue, του μεγαλύτερου ομίλου διαχείρισης δανείων και ακινήτων στη Νότια Ευρώπη με έδρα την Ιταλία και με υπό διαχείριση περιουσιακά στοιχεία περί των €120 δισεκατομμυρίων, ο οποίος κατέχει κυρίαρχη θέση σε Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ελλάδα και Κύπρο.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 1, 2253, Λατσιά Λευκωσία

Τηλέφωνο: 8000 8200 και 22 696 500

E-mail: realestate@cy.altamiraam.com 

Ιστοσελίδα: www.altamirarealestate.com.cy

Διαβάστε επίσης: Eurobank: Νέο στεγαστικό για την πρώτη κατοικία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ