Πραγματοποιήθηκε το πρώτο Συνέδριο Σκυροδέματος στην Κύπρο

Διοργανώθηκε από τα μέλη του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου (ΣΠΟΛΜΗΚ) και άλλους επαγγελματίες του κατασκευαστικού τομέα

Με τη συμμετοχή πέραν των 300 συνέδρων από τον κατασκευαστικό κλάδο, τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα αλλά και την στήριξη πέντε ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, του ΕΤΕΚ και 19 Χορηγών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, το πρώτο Συνέδριο Σκυροδέματος από τα μέλη του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου (ΣΠΟΛΜΗΚ) και άλλους επαγγελματίες του κατασκευαστικού τομέα.

Όπως σημειώνει σχετική ανακοίνωση, μέσα από τις ενότητες του Συνεδρίου «Τεχνολογία Σκυροδέματος», «Αντισεισμικός σχεδιασμός κτηρίων από Οπλισμένο Σκυρόδεμα», «Ενίσχυση υφιστάμενων κατασκευών Οπλισμένου Σκυροδέματος» και «Ειδικές Κατασκευές από Οπλισμένο Σκυρόδεμα» οι Σύνεδροι ενημερώθηκαν από τους διακεκριμένους ομιλητές για σημαντικά θέματα.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος του ΕΤΕΚ, Κωνσταντίνος Κωνσταντή και η Πρόεδρος του ΣΠΟΛΜΗΚ, Ευαγγελίτσα Τσουλόφτα. Τις εργασίες του Συνεδρίου συντόνισε ο Συντονιστής της Οργανωτικής Επιτροπής Μίλος Ίλιτς.

Κατά την διάρκεια του Συνεδρίου λειτούργησε Έκθεση όπου οι Σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες και τις λύσεις που παρέχουν στον Κατασκευαστικό Τομέα οι Χρυσοί Χορηγοί του Συνεδρίου. Επίσης, λειτούργησε Έκθεση με posters από εργασίες φοιτητών των Πανεπιστημίων/Ακαδημαϊκών Συνεργατών του Συνεδρίου μας. Το Συνέδριο ολοκληρώθηκε με Networking Cocktail Dinner στον χώρο του Συνεδρίου.

Διαβάστε επίσης: Την παραίτηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΦΑ ζητά η Κυβέρνηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ