Το Faceboook αλλάζει πρόσωπο - Πώς θα είναι; (pic)

Το νέο του look θυμίζει αρκετά την εικόνα του Twitter.

H πολυαναμενόμενη αλλαγή στην εμφάνιση του Facebook, αλλά και η προσθήκη της λειτουργίας Dark Mode πλησιάζει, μετά από μήνες αναμονής. 

H νέα εμφάνιση έχει αποκαλυφθεί στα desktop ή smartphones επιλεγμένων, τυχαία από την εταιρεία, χρηστών και θυμίζει αρκετά την εικόνα του Twitter - αν και σε πιο μίνιμαλ σχεδιασμό.

Όπως αναφέρουν σάιτ τεχνολογίας, σύντομα η συγκεκριμένη λειτουργία θα είναι προσβάσιμη σε όλους τους χρήστες. Ως προς το dark mode, ειδικοί αναφέρουν πως η συγκεκριμένη επιλογή δεν ξεκουράζει απλώς την όραση και διευκολύνει τον ύπνο, αλλά προστατεύει και την αντοχή της μπαταρίας μιας συσκευής, καθώς σύμφωνα με ερευνητές της Google, τα πίξελ με χρώμα ξοδεύουν περισσότερη ενέργεια απ'ότι τα μαύρα.

 

 

Night Mode και Dark Mode είναι ουσιαστικά το ίδιο και η αλλαγή από τη light στη dark θα γίνεται εύκολα, απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού στις επιλογές πάνω δεξιά στη σελίδα. Πλην της σκοτεινής βερσιόν του χρονολογίου, η Facebook υπόσχεται και ευκολότερη χρήση, με μεγαλύτερες γραμματοσειρές και  εργαλεία για τη βέλτιστη περιήγηση. Με τη λειτουργία της «αποθήκευσης θέσης» θα μπορεί ο χρήστης να επιστρέφει σε ένα σημείο ενδιαφέροντός του, ακόμα και μετά από έξοδό του από το news feed.  

 

Πηγή: lifo.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ