Δείτε τις απευθείας πτήσεις για Ελλάδα από Λάρνακα

Η Cyprus Airways επανεκκινεί μετά από 3 μήνες τις απευθείας πτήσεις σε 5 προορισμούς στην Ελλάδα.

Η διασύνδεση της Ελλάδας με την Κύπρο, αποκαθίσταται, καθώς οι αεροπορικές εταιρείες επιχειρούν ξανά.

Η Cyprus Airways, μετά από 3 μήνες αναγκαστικής παύσης των εργασιών της, λόγω κορωνοϊού και της απόφασης των κρατών Ελλάδας και Κύπρου για κλείσιμο των αεροδρομίων, προγραμματίζει πτήσεις σε 5 αεροδρόμια στην Ελλάδα: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο και Σκιάθο.

Για την Αθήνα, βάσει της ιστοσελίδας της αεροπορικής εταιρείας, υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια από Λάρνακα.

Για την Θεσσαλονίκη υπάρχουν δρομολόγια κάθε Τρίτη και Σάββατο.

Για την Σκιάθο οι πτήσεις θα λαμβάνουν χώρα δύο φορές την βδομάδα, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.

Για το Ηράκλειο της Κρήτης, κάθε Πέμπτη και Κυριακή.

Για Ρόδο τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Κυριακή.

Η Cyprus Airways προσαρμόστηκε γρήγορα στις νέες συνθήκες, εφαρμόζοντας τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα υγιεινής σύμφωνα με τις συστάσεις της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA) και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ). Τα αεροσκάφη απολυμαίνονται μετά από κάθε πτήση, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους επιβαίνοντες άνω των 2 ετών, τα μεσαία καθίσματα παραμένουν κενά όπου είναι δυνατό και υπάρχει περιορισμός επιβατών σε κάθε λεωφορείο κατά την επιβίβαση και αποβίβαση.

«Μετά από μια ιδιαίτερα επίπονη δοκιμασία, καλωσορίζουμε ξανά με ασφάλεια τους επιβάτες από την αγαπημένη Κύπρο, που παραδοσιακά είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές μας, στεκόμαστε, όπως πάντα, δίπλα στον αεροπορικό συνεργάτη μας και ευχόμαστε ασφαλείς και γεμάτες πτήσεις και κάθε επιτυχία στο νέο αυτό ξεκίνημα,» δήλωσε η Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Αερολιμένα Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ