Η Tui ξεκινά την κάθοδο Βρετανών στην Κύπρο στις 22 Ιουλίου

Ξεκίνησε ξανά την διαφημιστική καμπάνια η Tui για πλήρως εμβολιασμένους επιβάτες με τα κάποια πακέτα να έχουν ημερομηνία άφιξης στην Κύπρο στις 22 Ιουλίου.

Επιμέλεια:  Ξένιος Μεσαρίτης

H Tui αρχίζει ξανά την διαφημιστική της καμπάνια για τα τουριστικά πακέτα με προορισμό την Κύπρο ενώ φαίνεται να καταφθάνουν οι πρώτοι τουρίστες με τα πακέτα της Tui στις 22 Ιουλίου.

Με ανάρτησή της στο Twitter καλεί τους Βρετανούς, οι οποίοι είναι πλήρως εμβολιασμένοι, να εκμεταλλευτούν τις εκπτώσεις στα ταξιδιωτικά πακέτα και να προβούν σε κρατήσεις για 7ήμερες διακοπές σε ξενοδοχεία στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα της Tui προσφέρονται προσφορές ταξιδιωτικών πακέτων για τους Βρετανούς που συμπεριλαμβάνουν αεροπορικό εισιτήριο και 7 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία του νησιού με τις τιμές να ξεκινούν από τις 378 στερλίνες ανά άτομο.

Σημειώνεται ότι η Tui είχε αναστείλει τα ταξίδια προς την Κύπρο και άλλους προορισμούς μέχρι τις 21 Ιουλίου ενώ η επανέναρξη της διαφημιστικής καμπάνιας δείχνει ότι από τις 22 Ιουλίου θα επανεκκινήσει η κάθοδος Βρετανών τουριστών μέσω του βρετανικού ταξιδιωτικού κολοσσού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα 149 πακέτα που προσφέρει η Tui για την Κύπρο υπάρχουν αρκετά που έχουν ως ημερομηνία αναχώρησης από τα αεροδρόμια του Λονδίνου την 22η Ιουλίου 2021.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ