Απόβαση Κυπρίων στα ξενοδοχεία το Σαββατοκύριακο των εκλογών

Ο ΓΔ του ΠΑΣΥΞΕ ανέφερε πως ο Σύνδεσμος θα δώσει οδηγίες για να δοθούν διευκολύνσεις στους εργαζόμενους στην τουριστική βιομηχανία, προκειμένου να μπορούν απρόσκοπτα να εξασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα

Αυξημένες είναι οι κρατήσεις στα παραλιακά ξενοδοχεία και τα ξενοδοχεία των ορεινών περιοχών για το Σαββατοκύριακο των εκλογών, δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ, Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης, στο ΚΥΠΕ, σημειώνοντας ότι εκτιμά ότι οι περισσότεροι θα επιστρέψουν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

«Λόγω πολύ ζεστών καιρικών συνθηκών, αρκετοί είναι οι Κύπριοι που έχουν κάνει κράτηση στα ξενοδοχεία το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, κυρίως στα παραλιακά, αλλά και στα ορεινά», ανέφερε. Ωστόσο, «η συντριπτική πλειοψηφία των κρατήσεων είναι για ένα βράδυ, καθώς οι πολίτες θα επιλέξουν να επιστρέψουν στις κατοικίες τους για να εξασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα», πρόσθεσε, κάτι που όπως είπε, επικροτεί και ο ΠΑΣΥΞΕ.

Επιπλέον, ο ΓΔ του ΠΑΣΥΞΕ σημείωσε ότι ο Σύνδεσμος θα δώσει οδηγίες για να δοθούν διευκολύνσεις στους εργαζόμενους στην τουριστική βιομηχανία, προκειμένου να μπορούν απρόσκοπτα να εξασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

ΚΥΠΕ

Διαβάστε επίσης: Επιτόκια: Περί αντίδρασης κυπριακών τραπεζών - Πότε αναμένονται διαδοχικές μειώσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ