Υπ. Μεταφορών: Επιθεώρησε τις δημόσιες συγκοινωνίες στην Πάφο

Στο πλαίσιο αξιολόγησης των υπηρεσιών.

Το επίπεδο των δημοσίων συγκοινωνιών στην Πάφο θέλησε να αξιολογήσει ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος, ο οποίος βρίσκεται από το πρωί στην πόλη. Αρχικά, ο Υπουργός Μεταφορών, πριν την έναρξη των καθορισμένων  συναντήσεων του με τους Δημάρχους της Επαρχίας Πάφου για θέματα αρμοδιοτήτων του Υπουργείου του, και ερχόμενος από τη Λεμεσό αξιολόγησε την εταιρεία που διεξάγει τα υπεραστικά δρομολόγια, ενώ αργότερα μετέβη στην Καραβέλα, όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους και είχε προσωπική εμπειρία του τρόπου εργασίας του ΟΣΥΠΑ, αφού επιβιβάσθηκε στα λεωφορεία.

Σκοπός της επίσκεψης του στον σταθμό Λεωφορείων, είπε σε δηλώσεις του  ο κ. Καρούσος, ήταν για να επιβιβαστεί σε κάποια λεωφορεία τα οποία εκτελούν κάποια συγκεκριμένα δρομολόγια, ιδιαίτερα τα πρωινά και τα οποία μεταφέρουν δημόσιους υπαλλήλους από τη Λεμεσό προς την Πάφο.

Με την ευκαιρία αυτή, συνέχισε, συνομίλησε τόσο με τους πολίτες, όσο και με τους οδηγούς, προκειμένου να ακούσει τις εισηγήσεις τους και τα προβλήματα τους αλλά και την κριτική τους για κάποια θέματα, τα οποία άπτονται των δημοσίων μεταφορών.

Ταυτόχρονα, επισκέφτηκε, όπως είπε, τον σταθμό επιβίβασης της Πάφου όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει  με επιβάτες, οδηγούς και εκπροσώπους της εταιρείας.  Είναι, είπε, “μια πολιτική την οποία σκοπεύω να συνεχίσω, καθώς πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε κοντά στους πολίτες και να το νιώθουν και οι ίδιοι οι πολίτες αυτό”.
 
Ο κ. Καρούσος πρόσθεσε πως καθημερινά έρχονται στο  Υπουργείο του προβλήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα των πολιτών, στα οποία  είναι υποχρεωμένοι να δώσουν λύσεις, κατέληξε.  

Πηγή: ΚΥΠΕ
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ