ΕΜΕΛ: Σήμερα η καταβολή μισθών Νοεμβρίου στους εργαζόμενους

Αναγνωρίζοντας πως δεν αποτελεί μόνιμη λύση στα προβλήματα βιωσιμότητας που έχει δημιουργηθεί, η Εταιρεία Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού, δηλώνει πως σήμερα θα μπορέσει να καταβάλει το μισθό του προσωπικού για το μήνα Νοέμβριο.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της, η ΕΜΕΛ αναφέρει πως "στην προσπάθεια της να εξεύρει διεξόδους επαναφοράς και λειτουργίας της υπηρεσίας συγκοινωνιών στην Επαρχία Λεμεσού και μετά από διάφορες επαφές που έγιναν, έχει διαφοροποιηθεί μερικώς η μέχρι τώρα κατάσταση, που μας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιηθεί η πληρωμή του μισθολογίου προσωπικού για το μήνα Νοέμβριο".
 
Η καταβολή της μισθοδοσίας θα γίνει αύριο το πρωί, διευκρινίζει η διεύθυνση της ΕΜΕΛ και τονίζει πως "αυτή η διευθέτηση δεν αποτελεί μόνιμη λύση στο πρόβλημα βιωσιμότητας που έχει δημιουργηθεί".
 
Επιτρέπει όμως, προστίθεται, επανάληψη και συνέχιση του διάλογου μεταξύ της εταιρείας και του Υπουργείου και περαιτέρω βελτίωση "του ήδη καλού κλίματος επικοινωνίας και συναντίληψης που έχουμε με το Υπουργείο, παρ`όλες τις δύσκολες περιστάσεις που περνούμε".
 
Τέλος εκφράζεται η ελπίδα όπως στο επόμενο διάστημα θα γίνει κατορθωτή  μία διευθέτηση που να εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα της εταιρείας σε σταθερή βάση.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ