Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ετήσιο συνέδριο του ΚυΣΥΔΑΔ

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΚυΣΥΔΑΔ) διοργάνωσε για ακόμη μία φορά ένα επιτυχημένο Ετήσιο Συνέδριο! Το Συνέδριο του 2019 πραγματοποιήθηκε στις 3 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία με περισσότερους από 250 εκπροσώπους, γεγονός που δείχνει την αυξανόμενη δημοτικότητά του στους επαγγελματίες του τομέα του ανθρώπινου δυναμικού και καθιέρωσε αυτό το ετήσιο γεγονός ως τον ακρογωνιαίο λίθο του Συνδέσμου.

Το Συνέδριο ξεκίνησε με ομιλίες του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, κυρίου Παναγιώτη Θρασυβούλου, του κυρίου Χρήστου Μαληκκίδη, εκπροσωπώντας την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και του κυρίου Γιώργου Πέτρου, Προέδρου της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων, που αναγνώρισαν τη σημασία αυτού του γεγονότος και την όλη συνεισφορά  του Συνδέσμου γενικότερα.

Ένα ειδικό βραβείο προτάθηκε σε ένα εξαιρετικά αφοσιωμένο και πολύτιμο μέλος του Συνδέσμου, τον κύριο Κώστα Παπακυριακού. Ο κύριος Παπακυριακού υπηρέτησε τον Σύνδεσμο επί σειρά ετών ως Γραμματέας του Συμβουλίου και Πρόεδρος του Συνδέσμου και έχει αφιερώσει για πολλά χρόνια τον προσωπικό του χρόνο, προσφέροντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες του σε πολλές επιτροπές του Συνδέσμου.

Το συνέδριο παρουσίασε τις πιο σύγχρονες, καινοτόμες και δημιουργικές τάσεις του ανθρώπινου δυναμικού.  Όπως έχει γίνει πλέον σύννηθες στα Ετήσια Συνέδρια του Συνδέσμου, μια διαλεκτή ομάδα παγκόσμιων ομιλητών επιλέχθηκε προσεκτικά για να μοιραστούν ιδέες και πληροφορίες με τους συμμετέχοντες σχετικά με τον μελλοντικό ρόλο που πρέπει να διαδραματίσει η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού. Οι τρεις (3) ειδικοί του τομέα που έκαναν παρουσιάσεις ήταν:

Ο Peter Cheese, Πρόεδρος του CIPD και λέκτορας, που παρουσίασε τις τάσεις του μέλλοντος της εργασίας και της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού. Ήταν μια πολύ συναρπαστική παρουσίαση που προκάλεσε τεράστιο ενδιαφέρον στο ακροατήριο.

Ο Ben Whitter που μίλησε για τη σημασία της Εμπειρίας Εργαζομένων και το ρόλο των επαγγελματιών του ανθρώπινου δυναμικού που πρέπει να διαδραματίσουν για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Η Stephanie Davies που μίλησε για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος ευτυχίας και χιούμορ στο χώρο εργασίας ως βασικά στοιχεία των επιτυχημένων οργανισμών  και ομάδων.

Οι ειδικοί ομιλητές γοήτευσαν το κοινό με τα συναρπαστικά θέματα και τον ξεχωριστό τρόπο παρουσίασής τους.

Η εκδήλωση επίσης περιελάμβανε ενδιαφέρουσα συζήτηση μεταξύ μιας ομάδας Κύπριων επαγγελματιών Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού που μίλησαν για τις εμπειρίες και τις προκλήσεις των οργανισμών τους στην τρέχουσα αγορά εργασίας.  Ήταν αναμφισβήτητα μια εξαιρετικά πολύτιμη μέρα που με επιτυχία συγκέντρωσε μερικά από τα λαμπρότερα μυαλά σε μια πλατφόρμα, παρέχοντας την ευκαιρία για συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων και λεπτομερή εξέταση των αναδυωμένων τάσεων, των βασικών τάσεων, θεμάτων και προκλήσεων.

Η εκδήλωση αποτέλεσε ένα ορόσημο προβληματισμού, έμπνευσης και εργαλείων που θα  επιτρέψουν να αναδειχθούν καλές πρακτικές για το ανθρώπινο δυναμικό στον σύνθετο και συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρησιακό περιβάλλον.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους Χορηγούς του Συνεδρίου του 2019. Η συμβολή τους ήταν ουσιαστική στη δημιουργία ενός αξέχαστου συνεδρίου. Η εκδήλωση χρηματοδοτήθηκε από την Deloitte ως Χορηγός Gold, το CIIM ως Silver Χορηγό και τους Alpha Mega, AlterDomus, GRS Recruitment, την Ελληνική Τράπεζα και Leroy Merlin ως Χάλκινους Χορηγούς.  Οι Χορηγοί των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ήταν: Η Σημερινή και η EconomyToday.   Υποστηρικτές του Συνεδρίου ήταν το η Audiovibe και η Mbloo και Θεσμικοί Υποστηρικτές το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ