Έρχεται νέα εφαρμογή για κινητά από τα McDonald's Κύπρου

Δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να ενημερώνονται για νέες προσφορές, καθώς και να λαμβάνουν γεύματα εντελώς δωρεάν.

H McDonald’s Κύπρου λανσάρει μία νέα εφαρμογή (mobile app), δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να απολαμβάνει μέσω του κινητού τηλεφώνου, νέες προσφορές, έχοντας πρόσβαση παράλληλα σε διαγωνισμούς, δώρα και εταιρικά νέα. 

 Επίσης, η McDonald’s Κύπρου αναβαθμίζει την αγοραστική εμπειρία, αφού πλέον ο χρήστης μπορεί μέσω της εφαρμογής  να εξαργυρώνει εξατομικευμένα κουπόνια (deals). 

Οι χρήστες, μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή από το Google Play ή το App Store, κάνοντας εγγραφή και παίρνοντας ένα Big Mac εντελώς δωρεάν, ακολουθώντας τα εξής 3 βήματα: 

1. Κατεβάστε την εφαρμογή ΜcDonald’s στο κινητό σας τηλέφωνο
2. Ολοκληρώστε την εγγραφή σας για πρόσβαση στα ηλεκτρονικά κουπόνια (deals)
3. Κάντε κλικ στην προσφορά που σας ενδιαφέρει, όταν θα βρίσκεστε σε ένα από τα  εστιατόρια ή drive-thru της ΜcDonald’s, και εξαργυρώστε την εντός 10 λεπτών

Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα εξαργύρωσης κάθε κουπονιού στο πλησιέστερο εστιατόριο ή drive-thru της McDonald’s, σε ολόκληρη την Κύπρο.

Τέλος, όσο πιο συχνά γίνεται η χρήση της εφαρμογής, τόσο τα deals θα αλλάζουν και θα διαμορφώνονται, ανάλογα με τις γευστικές προτιμήσεις και επιλογές.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της McDonald’s Κύπρου, κάνοντας κλικ στο www.mcdonalds.com.cy 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ