Το Top Kinisis Χρυσός Χορηγός των Cyprus Tourism Awards 2020

Η εταιρεία διατηρεί γραφεία στην Λευκωσία – Λεμεσό, Λάρνακα και Παραλίμνι καθώς και στην Αθήνα.

Χρυσός Χορηγός της διοργάνωσης Cyprus Tourism Awards για την βράβευση και την ανάδειξη των καλύτερων και σημαντικότερων επιχειρήσεων στον τομέα του Τουρισμού είναι η Top Kinisis Travel Public Ltd.

H Top Kinisis Travel Public Ltd είναι σήμερα ο μεγαλύτερος διοργανωτής ταξιδίων στην Κύπρο με ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών στο εξωτερικό.

Ταξιδεύει τους Κύπριους ταξιδιώτες με άνεση και ασφάλεια από άκρη σε άκρη της Γης εδώ και 30 χρόνια .

Η Top Kinisis Travel είναι επιλεγμένος αντιπρόσωπος μεγάλων εταιριών του εξωτερικού που δραστηριοποιούνται στις κρουαζιέρες όπως είναι η MSC Cruises η Princess Cruises, η NCL Cruises και η Royal Caribbean. Επίσης είναι επιλεγμένος αντιπρόσωπος σε Κύπρο και Ελλάδα των θεματικών Πάρκων της Disneyland Paris και Port Aventura στην Βαρκελώνη.

H Top Kinisis Travel πέραν από τον εξερχόμενο τουρισμό ασχολείται και με τον εισερχόμενο τουρισμό και ειδικότερα με ομάδες τουριστών που επισκέπτονται την Κύπρο πέραν από τις διακοπές για ήλιο και θάλασσα.

Επίσης διαθέτει ένα εξειδικευμένο τμήμα συνεδρίων με έμπειρο προσωπικό και τεχνογνωσία που έχει αναλάβει τα τελευταία 30 χρόνια μεγάλα συνέδρια στην Κύπρο και το εξωτερικό. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται συνέδρια Υπουργικού επιπέδου, του Συμβούλιου της Ευρώπης, μεγάλα Ιατρικά συνέδρια κ.α.  

Η εταιρεία διατηρεί γραφεία στην Λευκωσία – Λεμεσό, Λάρνακα και Παραλίμνι καθώς και στην Αθήνα.

Οι ταξιδιώτες μπορούν να εξυπηρετούνται από τα κατά τόπους γραφεία της Top Kinisis Travel, όπως επίσης και μέσω της ταξιδιωτικής ιστοσελίδας topkinisis.com        

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ