Το Rhapsody of the Seas στην Μαρίνα της Αγίας Νάπας

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας υποδέχτηκε το SUPER CRUISE SHIP ‘’Rhapsody of the Seas’’

Μετά το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που αγκυροβόλησε στις 29 Μαΐου, η Μαρίνα Αγίας Νάπας υποδέχτηκε και το πρώτο SUPER CRUISE SHIPRhapsody of the Seas’’, με σχεδόν 3,000 επιβάτες και πλήρωμα. Το πλοίο αγκυροβόλησε στη Μαρίνα Αγίας Νάπας στις 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 07:00 το πρωί, προσφέροντας στους επιβάτες την ευκαιρία να επισκεφθούν τα αξιοθέατα, τους παραδοσιακούς χώρους και τις παραλίες της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου, και φυσικά  την εμπορική ζώνη της Μαρίνας Αγίας Νάπας.

Ο στόχος για ένταξη της Μαρίνα Αγίας Νάπας στα προγράμματα κρουαζιέρας των μεγάλων εταιρειών παίρνει σάρκα και οστά με την τακτική άφιξη κρουαζιερόπλοιων. Ανοίγει έτσι ένα νέο πεδίο ανάπτυξης για ολόκληρη την περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου, ειδικά κατά τους κρίσιμους μήνες που η τουριστική κίνηση παρουσιάζει αισθητή κάμψη, δηλαδή κατά τους φθινοπωρινούς και ανοιξιάτικους μήνες.

Η Διεύθυνση της Μαρίνας Αγίας Νάπας καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες, όχι μόνο για να καταστήσει την Μαρίνα ως κύριο ναυτικό προορισμό στην Ανατολική Μεσόγειο, αλλά κυρίως ως κόμβο ανάπτυξης για όλη την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

Στη σεμνή τελετή υποδοχής του κυβερνήτη και των αξιωματικών του πλοίου παρευρέθηκαν εκ μέρους της Μαρίνας Αγίας Νάπας, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Σταύρος Καραμοντάνης και ο Διευθυντής της Μαρίνας κ. Κώστας Φυτιρής καθώς και ο Υπουργός Μεταφορών, κ. Γιάννης Καρούσος, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Βασίλης Δημητριάδης και ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την έναρξη του προγράμματος κρουαζιέρας στη Μαρίνα Αγίας Νάπας μετά από επίπονες προσπάθειες της Διεύθυνσης της Μαρίνας και των αρμόδιων Υπουργείων και Υπηρεσιών.

Σχεδιασμένη με γνώμονα την άρτια εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών και πληρωμάτων σκαφών όλων των μεγεθών η Μαρίνα Αγίας Νάπας αποτελεί επίσημο λιμάνι εισόδου στην Κυπριακή Δημοκρατία και η πρώτη πιστοποιημένη μαρίνα στην Κύπρο σύμφωνα με το πρότυπο ISO 13687-1. Προσφέρει υπηρεσίες και εγκαταστάσεις κορυφαίας ποιότητας, ισάξιες αντίστοιχων διεθνούς εμβέλειας. Πρόσφατα η Μαρίνα βραβεύτηκε με Γαλάζια Σημαία, ένα παγκόσμιο σύμβολο ποιότητας όπου συμμετέχουν πάνω από 50 χώρες σε όλο τον πλανήτη και το οποίο απονέμεται σε οργανωμένες ακτές και μαρίνες με αυστηρά κριτήρια που αφορούν οργάνωση, καθαριότητα, περιβαλλοντική διαχείριση και υπηρεσίες προς το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της μαρίνας μπορείτε να καλέσετε στο (+357) 23 300 560 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση marinacs@marinaayianapa.com.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ