Στις κορυφαίες εταιρείες του κόσμου η Korantina Homes

Παγκόσμια διάκριση για την ποιότητα των υπηρεσιών της απέσπασε η εταιρεία, κατακτώντας, για δεύτερη συνεχή χρονιά, θέση στους Top 100 του κλάδου των ακινήτων

Παγκόσμια διάκριση απέσπασε η εταιρεία Korantina Homes, η οποία πρωταγωνιστεί στον κλάδο των ακινήτων στην Κύπρο. 

Συγκεκριμένα, η Korantina Homes βραβεύθηκε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο των Luxury Lifestyle Awards, κερδίζοντας μία θέση στις 100 κορυφαίες εταιρείες Real Estate Brokers and Developers στον κόσμο. 

Αναγνωρίζοντας την αριστεία και την ανώτερη ποιότητα των υπηρεσιών της, οι διοργανωτές του θεσμού κατέταξαν την Korantina Homes, η οποία θέτει συνεχώς νέα πρότυπα στον κλάδο, στους "Top 100 Best of the Best of the World" για το 2023. 

Στόχος του θεσμού των Top 100 είναι να επιβραβεύει την «ελίτ των εταιρειών», αυτές που αποτελούν τους άριστους των αρίστων. Οι βραβευθέντες επιλέγονται έπειτα από μία μακρά διαδικασία αξιολόγησης, που περιλαμβάνει πολυάριθμες πηγές του κλάδου, λαμβάνοντας υπόψη τη φήμη, την αξιοπιστία και την αναγνωρισιμότητα μίας εταιρείας, καθώς επίσης και τα επίπεδα της πολυτελούς εμπειρίας και αριστείας των υπηρεσιών που παρέχονται. 

Διαβάστε επίσης: Επένδυση στη Βιοοικονομία για βιώσιμη αγροτική ανάπτυξη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ